Renée
Renée Entertainment 22 nov 2017

Gaan Meghan Markle en Prince Harry al in de zomer trouwen?

Het is een romance waar we maar niet genoeg van kunnen krijgen: Suits-actrice Meghan Markle en Prins Harry. De speculaties over hun verloving doen al langer de ronde, maar nu blijkt er mogelijk ook al een datum te zijn voor hun huwelijk.

In koninklijke huize wordt er meestal niet lang gewacht met trouwen, en zo zou er mogelijk aanstaande zomer al een huwelijk kunnen plaatsvinden tussen de knappe actrice en prins. Stiekem zijn we dan ook al benieuwd naar hun baby’s, maar daarmee lopen we wellicht iets te ver vooruit op de feiten…

“It will definitely be a summer wedding”

Prins Harry heeft naar verluidt al een verlovingsring laten maken voor Meghan, waarin onderdelen zitten van een broche van zijn moeder, Prinses Diana. De officiële aankondiging moet er echter nog aankomen (naar verwachting in januari), maar dat zal dan ook best wel wat voorbereiding kosten. Volgens een bron van Us Weekly is er echter zelfs al een datum voor de bruiloft. Welke dat is, is nog niet helemaal duidelijk, maar dit zal een zomerse dag gaan worden: “It will definitely be a summer wedding.” Een andere insider vertelt dat dit eind juni zal zijn.

Meghan heeft haar allerlaatste aflevering Suits op 17 november opgenomen

Nu weten we dat Meghan zich al langer met een passie inzet voor goede doelen, maar blijkbaar gaat ze volledig stoppen met haar acteerwerk. De laatste aflevering Suits heeft ze al achter de rug en er bestaat een grote kans dat ze één dezer dagen bij Prins Harry zal intrekken.

Haar appartement in Canada heeft ze al verlaten

Meghan woonde tot voor kort in Toronto, maar daar is ze inmiddels al weg. Naar verwachting gaat ze direct samenwonen met Harry, in zijn ‘Nottingham Cottage’ met twee slaapkamers, dat al is ingericht op Meghans komst. Een vriendin van Meghan vertelt: “There are are no plans for them to live separately. Meghan will move right in.”

De toekomstige schoonfamilie, Prins William en Duchess Kate, bevinden zich op loopafstand van de woning. “You can’t trust anyone more than family, so it’s no surprise Harry wants them to help make this transition easy for Meghan,” deelt de bron.

Us Magazine

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Gaan Meghan Markle en Prince Harry al in de zomer trouwen?
Sluiten