Renée
Renée Love & Life 20 jun 2014

Gaat dit te ver? Vrouwen in Amerika zijn massaal verliefd op deze crimineel

Je hoort wel vaker over vrouwen die een schriftelijke relatie hebben met een crimineel die vast zit, maar deze man krijgt sinds kort wel erg veel aandacht van diverse vrouwen. Maak kennis met Jeremy Meeks: een 30 jaar oude crimineel die woensdag gearresteerd werd voor een wapenmisdrijf in Californië. Aangezien het hier toegestaan is foto’s van criminelen te delen met het publiek werd de mugshot van Jeremy op de Facebookpagina van de Stockton Police Department geplaatst. Ondanks dat de man vast wordt gehouden met een $900.000 borg (niet niks) en terecht staat voor 6 misdrijven, blijken vrouwen intens voor hem te vallen.

De foto kreeg in korte tijd maar liefst 11.000 likes (still counting) en 2.400 reacties waaronder woorden als: ‘Omg come to mama’, ‘He can kidnap me anyday… Hold me against my will lol’, ‘Why is he breaking the law when he should be making millions modeling! Wowzas’ en zelfs ‘He can add another teardrop to his face after he murders dis pussy’.

Natuurlijk, het gaat hier inderdaad ook om een aantrekkelijke man qua uiterlijk, maar wij twijfelen een beetje over dergelijke reacties. Ook op Instagram zijn er al tientallen accounts aangemaakt die de liefde voor Jeremy verklaren en wordt hij in Calvin Klein advertenties gephotoshopt. Wat vind jij: gaat dit te ver? Of moet het systeem überhaupt aangepast worden?

‘Model’-Jeremy:

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gaat dit te ver? Vrouwen in Amerika zijn massaal verliefd op deze crimineel
Sluiten