Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 21 apr 2019

Binnenkort een bijzondere gelegenheid? Hier koop je de mooiste galajurken

Ga je binnenkort (hopelijk) je diploma halen of heb je gewoon een chic feest op de planning staan? Dan heb je waarschijnlijk een galajurk nodig. Hartstikke leuk natuurlijk, maar het vinden van de perfecte jurk voor een bijzondere gelegenheid is zo makkelijk nog niet. Daarom hebben wij je alvast een handje geholpen.

Mooie galajurken

Eens in de zoveel tijd hebben we het geluk dat we onze meest bijzondere jurk aan mogen trekken. Voor een gala, voor een afstudeerfeest of voor een themaverjaardag is een galajurk vaak wel een must. De kans is groot dat je ooit in je leven een galajurkje aan gaat trekken en dan wil je natuurlijk wel de goede hebben. Van origine zijn galajurken lang. Als er dus een strenge dress code is, kan je het beste voor een langere galajurk kiezen. Op die manier ben je altijd safe. Dit zijn een paar van onze favorieten op dit moment.

1. ASOS €48,99

mooie galajurken
Een zwarte galajurk is voor vrijwel elke bijzondere gelegenheid een goede optie (tenzij je per se in een bepaalde kleur moet gaan natuurlijk). Als je normaal gesproken niet zo van de fancy jurkjes bent, dan is een zwarte galajurk perfect voor jou. Deze is namelijk redelijk simpel, maar alsnog mega mooi.

2. & Other Stories €79

mooie galajurken
Pastelkleuren zijn aankomend seizoen helemaal in. Heb je een bijzondere gelegenheid in de zomer? Dan is dit pasteljurkje prachtig. De stof is heel zwierig en de bandjes maken de jurk helemaal af. Wij zijn fan.

3. Boohoo €52

mooie galajurken
Wil je echt dat iedereen z’n nek breekt wanneer jij langsloopt? Dan koop je deze galajurk. Dankzij de sexy halslijn, de pailletten en de enorme split is het een gewaagde galajurk. Maar als de gelegenheid het toestaat, is het wel een prachtige outfit.

4. The Reformation €113

mooie galajurken
Dat dierenprintjes helemaal in zijn weten we onderhand wel. Heb je binnenkort een bijzonder feest, dan is een jurk in een slangenprintje (waarschijnlijk) hartstikke toegestaan. Met een paar zwarte hakken en een mooie clutch maak je je outfit helemaal af. Het beste aan dit vrouwelijke jurkje? Met een paar chunky laarzen en een cropped trui eroverheen, draag je deze outfit ook gemakkelijk naar een festival. Twee vliegen in één klap.

5. ASOS €117,99

mooie galajurken
Deze mintgroene galajurk vinden we ook prachtig. Of je een tuinfeestje hebt of een bruiloft, dit jurkje is perfect voor elke bijzondere gelegenheid.

Reageer op artikel:
Binnenkort een bijzondere gelegenheid? Hier koop je de mooiste galajurken
Sluiten