Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 19 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

De castlijst van Game of Thrones seizoen 8 is gelekt en dit wil je weten

We moeten nog eventjes wachten, maar op 14 april kunnen we genieten van seizoen acht van de fantastische serie ‘Game of Thrones’. Vandaag is de castlijst van seizoen acht gelekt, waardoor we dus al weten wie we wel en niet terug zullen zien in het seizoen. Spoiler alert!

Game of Thrones seizoen 8

Over een paar maandjes is het zover: het achtste seizoen van Game of Thrones. Alle fans zitten er al maanden op te wachten en we zijn natuurlijk mega benieuwd naar de cast.

De lijst met de cast is vandaag gelekt en dit is waarschijnlijk door HBO zelf gedaan. Waarom ze dat zouden doen? Om de publiciteit een beetje te vergroten nu de release datum van seizoen acht steeds dichterbij komt. Daar hebben wij natuurlijk helemaal geen problemen mee.

De Night King

Zo zullen we de Night King in ieder geval niet zien in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de populaire fantasy dramaserie . Dat is nogal groot nieuws aangezien we hem nog wel in het zevende seizoen hebben gezien. Maar geen paniek, we zien het personage later nog wel terug in de serie. De serie zal alleen niet precies verder gaan op de plek waar het was gestopt in seizoen zeven.

De acteur die de enge Night King speelt, Vladimir Furdik, vertelt dat er een heftig gevecht aankomt in het aankomende seizoen. Hij vertelt: “In the third part of the last season, there is a battle that the creators intend to be the biggest in television history. Almost the full episode will be about the battle, it will take about an hour.”

Lord Beric en Tormund

Ook Richard Dormer en Kristofer Hivju die Lord Beric Dondarrion en Tormund Giantsbane spelen, zijn het achtste seizoen weer van de partij. Dat is best interessant, aangezien we hen voor het laatst in een benarde situatie zagen.

De twee renden in de laatste aflevering van seizoen zeven namelijk weg van de Muur toen deze volledig instortte. Maar goed, het zou dus zomaar zo kunnen zijn dat Lord Beric en Tormund het toch hebben overleefd.

De rest van de cast

Daarnaast komen de volgende acteurs ook terug in het laatste seizoen van Game of Thrones: Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Nikolaj Coster-Waldau (Jamie Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harrington (Jon Snow), Sophie Turner (Sansa Stark) en Maisie Williams (Arya Stark).

Wij kunnen in ieder geval echt niet meer wachten tot het volgende seizoen begint. Winter is coming, jongens en meisjes.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

YES! De release datum van Game Of Thrones is bekend én er is een promo video

The Sun

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De castlijst van Game of Thrones seizoen 8 is gelekt en dit wil je weten
Sluiten