Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 10 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Bye geel vogelnest – Dit is hoe je thuis jouw geblondeerde haar verzorgt

Blondes have more fun, maar alleen als jouw geblondeerde coupe er piekfijn uitziet. Rondlopen met een coupe die je liever anders ziet is niet fun. Het moment dat je de kapsalon uitstapt met een frisse, gezonde bos haar, dan ben je gelukkig. Wij leggen je uit hoe je thuis dit gevoel behoudt en je geblondeerde haar verzorgt.

Want geloof ons, blondine zijn is hard werken.

Zo verzorg je thuis jouw geblondeerde lokken

Het laatste wat je wil is namelijk de dodelijke combinatie: gespleten punten, pluizig haar en een gele uitgroei.

1. Gebruik een toner

We weten allemaal dat het voor de gezondheid van je haar beter is om die bleeksessie even uit te stellen. Om je kleur langere tijd goed te houden gebruik je een toner, dit is een product dat de ondertoon van je haar aanpakt en het opfrist. Benieuwd naar de beste toners? Je vindt ze hier.

2. Gebruik een treatment

Die droge gebleekte lokken hebben flink wat liefde nodig, in de vorm van een treatment om precies te zijn. Gebruik regelmatig een voedend masker om te voorkomen dat je haar splijt of afbreekt. En wat timing betreft: hoe langer je het masker laat intrekken, hoe beter. De Olaplex Hair Perfector is een echte lifesaver voor geblondeerd haar.

3. Gebruik honing in je haar

Wist je dat honing het vermogen heeft om je haar iets op te lichten? Meng een flinke lepel honing en een flinke lepel conditioner in een bakje. Breng het mengsel aan op droog haar en laat dit minstens vier uur intrekken. Wanneer je het eruit gewassen hebt zal je zien dat je lokken een fractie lichter zijn.

4. Gebruik een microvezel handdoek

Om te voorkomen dat je haar pluizig wordt en afbreekt, gebruik je een microvezel handdoek. Deze handdoeken zijn een stuk liever voor je haar. Het klinkt fancy, maar je koopt zo’n handdoek bij HEMA al voor acht euries.

Glamour UK

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Bye geel vogelnest – Dit is hoe je thuis jouw geblondeerde haar verzorgt
Sluiten