Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 31 mrt 2019
Leestijd: 3 minuten

Deze 11 dingen gaan door je hoofd wanneer je seks hebt met een nieuw iemand

Seks hebben we meestal om even te ontspannen, maar het is niet altijd zo’n feest. Wanneer je voor het eerst seks hebt met een nieuw iemand is dit alles behalve ontspannend want er gaat vaak vanalles door je hoofd. Deze elf dingen herken jij gegarandeerd.

Of het nu een spontane one-night-stand is of dat jullie ‘het’ na lang daten eindelijk gaan doen; de eerste keer samen is nooit helemaal relaxed. Er gaan allerlei gedachten door je hoofd en je probeert zo ontspannen mogelijk over te komen, maar van binnen is het dikke stress.  De volgende elf dingen gaan door je hoofd wanneer je voor het eerst seks hebt met een nieuw iemand.

1. Oh shit. Wat voor lingerie heb ik eigenlijk aan?

Als je al van plan was om er een wilde avond van te maken, dan heb je zorgvuldig een setje uitgekozen. Maar als het een spontane vrijpartij is, dan is het hopen dat je iets leuks aan hebt.

2. Moet ik nog even naar de WC om me op te frissen?

Je voelt je zelfverzekerder in bed als je zeker weet dat je fris ruikt daarbeneden. Maar is het raar om opeens naar de WC te glippen?

3. Ik hoop dat hij een beetje verzorgd is

Je hebt zelf moeite gedaan om fris voor de dag te komen, nu maar hopen dat hij hetzelfde heeft gedaan.

via GIPHY

4. Hij zal toch wel een condoom bij zich hebben?

Het is altijd verstandig om zelf ook een condoom op zak te hebben. Maar het is toch een stuk minder ongemakkelijk als hij hier zelf mee komt en er zelf eentje heeft.

5. Hoelang gaat dit voorspel nog duren?

Voorspel is een belangrijk element, begrijp ons niet verkeerd. Maar na een tijdje ben je wel klaar voor het echte werk, maar hoe geef je dit aan?

via GIPHY

6. Niet meteen naar beneden kijken

Zodra de broek uitgaat zijn we stiekem best benieuwd wat hij daar heeft hangen. Maar hij mag absoluut niet zien dat je er meteen naar kijkt.

7. Moet ik zelf iets uittrekken?

Hoelang het duurt voordat er wordt begonnen aan ‘de daad’ verschilt per stel. Wat als hij graag zijn tijd neemt en jij het liever wat sneller afhandelt?  Zal je dan zelf maar beginnen met uitkleden?

via GIPHY

8. Wat voor geluid is normaal?

Zeker als je een lange relatie hebt gehad ben je erg op elkaar ingespeeld. Met een nieuw iemand weet je ineens helemaal niet wat ‘normaal’ is. What to do?! 

9. Hopelijk is het verschil niet te groot zodra ik mijn push-up uitdoe

We zijn niet allemaal gezegend met een paar geweldige titties, dus moeten we soms de natuur een handje helpen. Laten we hopen dat hij niet teveel verschil ziet.

10. Moet ik de leiding nemen?

Wat precies de rolverdeling tussen jullie is, dat is de eerste keer nog even zoeken. Je wilt niet als een zeester op bed blijven liggen, maar je wilt ook niet alle touwtjes in handen hebben…

via GIPHY

11. Zou hij even gespannen zijn als ik?

Het is misschien een geruststellende gedachte dat hij ook wel een beetje gespannen is, al is dit waarschijnlijk niet aan hem te zien.

12. Wat zeg ik na afloop?

Oké, het is gebeurd. Maar moet ik nu iets te zeggen? En wat zeg ik dan in godsnaam?

Hoe vaak je ook zo’n eerste keer beleeft, het blijft altijd een beetje onwennig. Het enige advies dat wij je kunnen geven is om zo min mogelijk te stressen en te genieten van het moment.

 

Flair BE

Reageer op artikel:
Deze 11 dingen gaan door je hoofd wanneer je seks hebt met een nieuw iemand
Sluiten