Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 18 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Geeft Kim Kardashian met deze Instagram een hint voor de naam van haar kindje?

Gisteren postten we al een wedstrijdje om te raden hoe het dochtertje van Kim Kardashian en Kanye West zou gaan heten. Er zijn tot nu toe mega veel goede inzendingen binnengekomen!

De naam is nog niet bekend en er wordt druk gespeculeerd. De brainstorm-sessies in onze vriendinnengroepen gaan als volgt: waarschijnlijk wordt het iets met één lettergreep (want dat staat leuk bij North en Saint), waarschijnlijk wordt het iets wat met rijkdom te maken heeft en het wordt sowieso iets geks.

Kim postte enkele uren geleden op Instagram een mysterieuze foto van een Louis Vuitton monogram. Zou dit een hint zijn voor de babynaam? Als het aan letterlijk ALLE commenters ligt wel.

Gaat Kim’s baby Louis Vuitton heten?

De hele comment section staat vol met mogelijke babynamen die iets te maken hebben met Louis Vuitton. Elvi, LV, Elle Vee, Vuitton, Louis, Louise, Lu… Wat denk jij? Is het een hint of is het gewoon een hint naar een nieuwe luiertas of iets dergelijks?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Geeft Kim Kardashian met deze Instagram een hint voor de naam van haar kindje?
Sluiten