Holy shit – op deze gekke plekken hadden mensen echt seks

Qua comfort staat Het Bed altijd op nummer 1 wat betreft plekken om seks te hebben. Soms wil je echter even iets anders en zoek je het genot buiten je veilige slaapkamer. Hierbij denk je misschien al snel aan de auto, douche of de keukentafel. Sommigen maken het echter wel heel bont en besloten op onderstaande gekke plekken, de… eh… liefde te bedrijven.

Seks op gekke plekken: gek, gekker, gekst

Hé, ieder zo zijn voorkeuren, maar een aanrader zijn onderstaande plekken níét echt. Spannend is het absoluut. Maar als je betrapt wilt worden weet je dat je hier aan het juiste adres bent:

De wc van McDonald’s

Ooit de wc bezocht van je favoriete fastfoodketen? Wij wel. Om te plassen. Blijkbaar is dat niet de enige activiteit die plaatsvindt in het kleinste kamertje.

Spookslot van de Efteling

Over gekke plekken gesproken. Al eng genoeg zónder dat je nadenkt over of er ergens opgedroogd sperma ligt. Volgende keer next level in de achtbaan?

Een steegje

Misschien een iets bekendere plek, maar het blijft gek. Niet comfortabel. En vooral: grote kans dat iemand voorbijloopt. Misschien heb je daar schijt aan, maar als diegene denkt dat het maken van een filmpje leuk is zit Annette wel mooi met de gebakken peren.

Feestje in de kast

Iemand besloot tijdens een feest om haar vriend een krappe, lege kast in te sleuren. Lekker knus, dat wel.

In de trein

Niet op de wc, maar in de coupé. Je weet wel, die ruimte met al die ramen. Er was verder blijkbaar niemand, dat dan wel weer.

In een ziekenbed

Toen de verpleegster binnenkwam om de zieke te verzorgen, waren husband and wife gelukkig net klaar met een vrijpartij.

In het bubbelbad

Bubbelbad: spannend. Bubbelbad bomvol mensen: doe het niet. ‘We bleven ondertussen gewoon kletsen en knuffelen, dus ik denk niet dat iemand het doorhad’. We hope so.

Waar of wanneer je seks hebt is helemaal aan jou, maar houd in je achterhoofd dat er camera’s of eventuele omstanders aanwezig kunnen zijn. Je hoeft niet door iedereen herinnerd te worden aan die gezellige zomeravond van vijf jaar geleden.

Is seks op het strand eigenlijk wel veilig?

Reageer op artikel:
Holy shit – op deze gekke plekken hadden mensen echt seks
Sluiten