Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 6 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Aha! Zo diep is de gemiddelde vagina dus

We weten inmiddels hoe lang de gemiddelde penis is. Leuk hoor, maar hoe diep is onze vagina eigenlijk? Ook niet geheel onbelangrijk, lijkt ons. We gingen op onderzoek uit en kwamen tot een verrassende ontdekking.

Hoe diep is een vagina?

Een gemiddelde vagina is maar zo’n zeven centimeter diep. Dit kan per vrouw verschillen, afhankelijk van leeftijd, lengte, gewicht en of een vrouw al eens is bevallen. De kans is groot dat je nu denkt: ‘zeven centimeter? Maar hoe, eh, wat? Die van mij…’ No stress. Die zeven centimeter gaat over de vagina in ‘relaxte’ stand. Net als een penis verandert ook een vagina van grootte voor en tijdens het hebben van seks.
diepte vagina
Wanneer een vrouw opgewonden is, neemt haar vaginale wand ongeveer een centimeter in lengte toe en stijgt de baarmoeder zo’n 2,4 centimeter. Daarbij kan de diepte van de vagina tijdens de seks nog iets toenemen, zodat het hele zaakje van je vent erin past.

Is dit de ideale penislengte volgens vrouwen?


De diepte van je vagina heeft overigens geen invloed op je seksuele prestaties, kansen op infecties of vruchtbaarheid. Oh ja en voor wie het mocht interesseren: de vagina kan een breedte aannemen van zo’n 15 centimeter. Holy fuck, inderdaad.

hello giggles

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Aha! Zo diep is de gemiddelde vagina dus
Sluiten