Eindelijk weet je het antwoord: dit is de gemiddelde duur van een vrijpartij

Seks moet toch wel het favoriete onderwerp zijn van zo ongeveer iedereen, toch? Maar hoe lang hebben we nu echt seks? De één beweert het makkelijk drie kwartier vol te houden en de ander zegt na anderhalve minuut wel klaar te zijn. Wij hebben het definitieve antwoord op de vraag hoe lang we gemiddeld rollebollen met elkaar.

Gemiddelde tijd seks

De hele wereld heeft seks. Of het nu een one-night-stand is of met je partner waar je al duizend jaar mee samen bent. Of je nu altijd in missionaris ligt of verschillende standjes uitprobeert, iedereen heeft op een andere manier seks. Maar toch lijkt niemand echt te weten hoe lang een gemiddelde vrijpartij duurt. Dat is toch iets waar we ons allemaal een beetje voor schamen, want wat is nu normaal?

Gelukkig waren daar zes wetenschappers die onze nieuwsgierigheid deelden en zij startten een onderzoek naar de gemiddelde duur van een vrijpartij. Belangrijk om te weten, is dat het onderzoek echt keek naar het aantal minuten penetreren totdat de man is klaargekomen. Dit onderzoek verscheen in The Journal of Sexual Medicine en maar liefst 500 koppels werkten maar wat graag mee aan deze wetenschappelijke analyse.

Hoe dit onderzoek nu precies te werk ging, is iets wat ons bezighield. Maar maak je geen zorgen, er waren geen pottenkijkers bij die aantekeningen maakten. De stelletjes moesten vier weken lang met een timer bijhouden hoe lang hun vrijpartijtjes duurden. Ook niet bepaald romantisch, maar goed.

Resultaten

Tromgeroffel alstublieft. De resultaten waren uiteenlopend en verschillende van 33 seconden (zielig voor deze vrouw) en 44 minuten. Het totale gemiddelde van deze enorme groep stelletjes kwam uit op 5,4 minuten. Best netjes, vinden wij.

Wat er nog meer uit het onderzoek naar voren komt, is dat land van afkomst geen invloed had op de duur van de vrijpartij. Met uitzondering van koppels uit Turkije. Hun vrijpartijtjes duurden gemiddeld 3,5 minuten. Het gebruiken van een condoom en een besneden penis maken niks uit.

Zita

Reageer op artikel:
Eindelijk weet je het antwoord: dit is de gemiddelde duur van een vrijpartij
Sluiten