Sophie Witlox
Sophie Witlox Love & Life 11 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Eindelijk antwoord: Dit is dus echt de gemiddelde penislengte

De gemiddelde penislengte – het is voor mannen een kopzorg zo oud als de wereld. Toch lijkt het raden naar de gemiddelde lengte van de penis vaak op nattevingerwerk: we weten vaak niet waarop het gebaseerd is. Maar nu hebben experts eindelijk ontrafeld wat ‘gemiddeld’ daadwerkelijk inhoudt.

Wat is nou de gemiddelde penislengte?

De doorsnee piemel is in stijve toestand 13,12 centimeter en 9,16 centimeter wanneer ‘ie slap is. De bevindingen zijn gebaseerd op de geslachtsdelen van mannen van alle (volwassen) leeftijden en verschillende bevolkingsgroepen over de hele wereld. Het onderzoek omvatte maar liefst 17 onderzoeken van 15.521 mannen wiens geslachtsdeel is opgemeten door health professionals. Mocht je nog een baan zoeken.

Penis gemiddelde lengte

Is dit belangrijk om te weten? Ja, want dat de lengte er toe doet bleek al uit eerder onderzoek. De Britse wetenschappers hebben ook een kleine correlatie gevonden tussen de lichaamslengte van een man en de lengte van de penis, maar lengte hoeft niet altijd veel te zeggen over de grootte van een penis. Ook de klassieke duim-en-wijsvinger trucjes zijn nergens op gebaseerd, en er is ook geen direct verband tussen schoenmaat en penislengte.

Meer weten over het mannelijk geslachtsorgaan? Hier lees je 37 interessante feitjes over piemels.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Eindelijk antwoord: Dit is dus echt de gemiddelde penislengte
Sluiten