Genieten: Zo zouden de Kardashians er nu uitzien met hun oude gezicht

Laten we voorop stellen: we hebben echt geen problemen met cosmetische ingrepen. Als jij het gevoel hebt dat je ergens mooier van wordt, dan is het niet aan een ander om daarover te oordelen.

Waar we wél een beetje over oordelen is als mensen hun hele gezicht laten verbouwen en het afschuiven op de puberteit of zwangerschap. Enter the Kardashian-Jenners. Er was een maandenlang kruisverhoor voor nodig om Kylie toe te laten geven dat ze haar lippen misschien een kléin beetje bij had laten werken, maar we moeten wel weten dat dat inmiddels weg is. Juist. Ook Kim claimt dat haar goedgevulde lippen ‘zwangerschapslippen’ zijn. Booboo, we trappen er niet in.

We vinden dat het eens moet stoppen dat iedereen zo overspannen doet over cosmetische ingrepen. Als iemand vraagt of je je haren hebt geverfd, roep je toch ook geen ‘nee?!’. Either way, op Instagram zijn mensen een beetje klaar met de Kardashians en hun ‘natuurlijke schoonheid’, dus duiken er een hoop accounts op die de familie probeert te ontmaskeren met deze (stiekem heel grappige) Photoshops.

Ook staan deze accounts vol met vergelijkingen van voor én na hun gezichtsreconstructies. Ook wel interessant om te bestuderen.

Reageer op artikel:
Genieten: Zo zouden de Kardashians er nu uitzien met hun oude gezicht
Sluiten