Redactie
Redactie Gesponsord 25 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Geruisloos genieten – dit zijn de stilste vibrators! 

Als je alleen thuis bent, is dat getril niet zo’n ramp. Maar wanneer je met je hele familie of al je huisgenoten in thuisquarantaine zit en jullie niet in een landhuis wonen, wordt het wat lastiger. We got you! Met deze stille toys heeft niemand iets door. 

Clitoris Vibrator Panty Pleasure

Geruisloos genieten 1

Deze vibrator voelt zacht en flexibel aan en past perfect in je slipje Het leukste van deze vibrator? Hij heeft een afstandsbediening! Die kun je zelf bedienen, maar je zou ‘m ook aan je partner kunnen geven. En eh… als de restaurants en clubs straks weer open zijn, kun je ‘m eens proberen tijdens een date! Wedden dat jullie niet van elkaar af kunnen blijven?

Lelo Aila vibrator

Geruisloos genieten 2

Wat een plaatje! Deze vibrator die perfect is voor degenen die nieuw zijn in de vibratorwereld, kun je zonder schaamte op je nachtkastje laten liggen. De gladde buitenkant glijdt gemakkelijk over je huid en de de krachtige motor zorgt voor stille trillingen. De Aila is volledig waterdicht, dus je kunt ‘m gewoon meenemen onder de douche. 

Roze stotende rabbit vibrator

Geruisloos genieten 3

Dit konijn brengt jou tot een ongekend hoogtepunt. De vibrator maakt roterende, vibrerende en stotende bewegingen. Roterende kralen en de stotende top stimuleren je van binnen terwijl de rabbit je clitoris verwent. Dubbel genieten!

Roze lipstick vibrator

Geruisloos genieten 4

Niemand die doorheeft dat er een vibrator op jouw kaptafel staat! Deze undercover mini vibrator is ultra stil en neem je – als we straks weer de straat op mogen – gewoon mee in je tas!

Rosy Gold – Nouveau Curve Massager

Geruisloos genieten 5

Alweer zo’n mooi exemplaar. Alleen al om de kleur zou je ‘m willen aanschaffen. Maar deze vibrator kan veel meer dan alleen mooi zijn. De vibrerende kop heeft 10 standen waarmee je naast je clitoris ook andere gevoelige delen kunt stimuleren. Wees creatief! 

Meer quarantainetips om je tijd thuis spannender te maken? Neem dan eens een kijkje op de blog van EasyToys, dit blog, of deze website!

In samenwerking met EasyToys

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Geruisloos genieten – dit zijn de stilste vibrators! 
Sluiten