Watch out – Dít zijn de gevaarlijkste plekken om seks te hebben

Seks kun je – met een beetje fantasie – vrijwel overal hebben. Je kunt het zo gek maken als je wil. En eerlijk is eerlijk, het is ook best comfortabel om seks te hebben in je eigen huis. Let er alleen wel even op welke plek je kiest. Want als we het hebben over “letsel”, is de ene kamer gevaarlijker dan de ander. Yup, who knew.

Van hoofdletsel tot pijn aan je heupen en je rug: dít zijn de gevaarlijkste plekken in huis om seks te hebben.

Gevaarlijke plekken in huis voor seks

Oké, oké, dit lijstje is gebaseerd op een Amerikaans onderzoek waarvoor ruim tweeduizend mensen werden gevraagd hoe en waar ze letsel kregen vanwege een vrijpartij. Wat bleek? Zo’n 89% van de mannelijke onderzochten en 49% van de vrouwen gaf toe zichzelf of zijn of haar partner weleens per ongeluk te hebben verwond tijdens de seks.

De top vijf lichaamsdelen die het vaakst werden genoemd, waren het hoofd (72%), benen (61%), rug (58%), heupen (49%) en armen (38%). Dan nu de vraag op welke plekken je extra voorzichtig te werk moet gaan. Hier zijn ze.

1. De badkamer

De plek die volgens het onderzoek op nummer één staat is de badkamer. En dat terwijl 75% van de onderzochte mensen aangaf dat de badkamer de meest voorkomende plek is waar ze seks hebben. Worth the risk, zullen we maar zeggen.

2. De keuken

Met messen, kookplaten en ander gerei in de buurt, is het niet een hele grote verrassing dat de keuken op de tweede plek komt. Zo’n 86% gaf aan weleens “letsel” te hebben opgelopen na een vrijpartij in de keuken. Daar tegenover zegt 69% dat het hun favoriete plek is in huis.

3. De bank

Hoewel de bank eruitziet als een comfortabele plek om eens te vozen, is niets minder waar. Ruim 75% gaf aan weleens “letsel” te hebben overgehouden na seksen op de bank.

4. De slaapkamer

Over het algemeen is de slaapkamer groot favoriet om seks te hebben (uit het onderzoek was 96% het daarmee eens). En hoewel het dus een favoriete plek is, komt het dankzij een hard bed, deurknoppen en rommel op de grond ook op de vierde plaats in dit lijstje gevaarlijkste plekken. Be careful.

5. De kelder

Met lage plafonds en vaak een donkere plek, is het niet heel gek dat de kelder in dit lijstje voorkomt. Zo’n 67% gaf in het onderzoek aan weleens iets te hebben opgelopen na seks in de kelder. Ook zei maar 33% dat dit een plek was waar ze graag seks hebben. Interesting.

Meer over sexy time:

  • Open praten over jullie seksleven met je partner? Zo lukt dat geheid
  • Waarom hebben millennials minder seks dan vorige generaties?
  • 7 seksstandjes om dit weekend nog te proberen
  • Reageer op artikel:
    Watch out – Dít zijn de gevaarlijkste plekken om seks te hebben
    Sluiten