Lord, help – Dit zijn de allerbeste zuiverende gezichtsmakers tegen acne

Of je nu al jaren kampt met acne of flinke breakouts hebt omdat het that time of the month is: een zuiverend gezichtsmasker is altijd een goed idee. Wij zetten de vijf beste wondermiddeltjes op een rijtje, die jouw huid ‘s nachts zuiveren. Letterlijk een schoonheidsslaapje, dus.

Heb je alle pimple patches, zit zappers en spot treatments al geprobeerd, maar zie je nog geen resultaat? Girl, we feel you. Het gevecht tegen onzuiverheden lijkt soms wel eindeloos, maar deze maskers zijn het licht aan het einde van de acne-tunnel.

Deze zuiverende maskers vechten ‘s nachts tegen jouw onzuiverheden, terwijl jij wegdroomt

‘S nachts dromen over een zijdezacht babyhuidje en ‘s ochtends wakker worden zonder onzuiverheden. Dreams do come true. 

1. GlamGlow SuperMud masker – €51,46 (50 gr)

Het SuperMud masker is het meest geavanceerde reinigingsmasker van GlamGlow. Het kost een paar centen, maar voor dat bedrag krijg je een clean huidje terug. Grote poriën, oneffenheden, puistjes, mee-eters en vlekken worden allemaal behandeld door dit goedje.

2. Clinique Oil-Control Cleansing Mask – €32,45 (100 ml) 

Dit masker is razend populair om de simpele reden dat het werkt. Dit masker reguleert – zoals je al kon raden – de oliën in je huid. Hierdoor bestrijdt het niet alleen bestaande onzuiverheden, maar voorkomt het ook nieuwe.

3. Origins Retexturizing Mask met Rose Clay – €24,20 (75 ml)

Ben je die zwarte mee-eters helemaal zat? Dan is dit het masker dat je nodig hebt. Omdat er minuscule scrubdeeltjes inzitten, wordt je huid diep gereinigd. Waar de rozen klei goed voor is? Die geeft je huid een million dollar glow.

4. Khiel’s Rare Earth Deep Pore Cleansing Masker – €33,99 (125 ml)

Alle producten van Khiel’s vinden wij top en zo ook dit zuiverende masker. Dit masker focust zich vooral op zichtbaar verstopte poriën. De witte klei uit het Amazonegebied in combinatie met de aloë vera zorgt voor een fijne textuur.

5. Bobbi Brown Instant Detox – €47,50 (75 ml)

Wanneer een ‘gewoon’ maskertje niet genoeg is, dan is dit je redder in nood. Dit wondermiddel verwijdert onzuiverheden, vervuiling en overtollige olie zonder de huid uit te drogen. Het is een flink bedrag, maar wel iedere cent waard.

Seventeen

Reageer op artikel:
Lord, help – Dit zijn de allerbeste zuiverende gezichtsmakers tegen acne
Sluiten