Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Love & Life 26 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Déze 3 gezichtsuitdrukkingen wijzen erop dat dat iemand met je flirt (volgens experts)

Flirten is leuk, maar soms ook ingewikkeld om te doen én te peilen. Althans, dat was het vóór je dit artikel las. Nieuw onderzoek wijst namelijk uit dat er drie gezichtsuitdrukkingen zijn waardoor je een flirty signaal krijgt of kan geven. Gevalletje good to know, dachten wij zo. Zo weet jij eindelijk of die ene crush wel met je aan het flirten is én kan je zelf een duidelijk teken geven. Handig.

Het onderzoek over flirten is uitgevoerd door wetenschappers aan de University of Kansas. We praten je bij.

Onderzoek over flirten

Not sure waar je moet beginnen met flirten? Of is het je nog niet helemaal duidelijk of je crush wel flirt met jou? Dan ben je hier aan het goede adres. Je gezichtsexpressie blijkt namelijk key. En raad eens? Je kunt jezelf drie gezichtsuitdrukkingen aanleren waardoor je een duidelijke boodschap afgeeft. En als je die drie expressies weet, kan je natuurlijk ook nagaan wanneer iemand met jou flirt. Winning.

Het nieuwe onderzoek is uitgevoerd door wetenschappers van de University of Kansas. Ze voerden zes verschillende onderzoeken uit. Voor de studie keken ze voornamelijk naar de ervaring van mannen op verschillende gezichtsuitdrukkingen. De onderzoekers analyseerden de gezichtsuitdrukkingen terwijl ze flirtten.

Drie gezichtsuitdrukkingen

Na de zes onderzoeken, werd de conclusie duidelijk: er zijn drie gezichtsuitdrukkingen die als flirterig worden gezien. Dít zijn ze. Take notes.

– Het hoofd naar één kant gedraaid en een beetje opgetild
– Een subtiel lachje
– Ogen op het “doelwit” gericht

Oké, nu is het misschien niet heel bijzonder dat bepaalde gezichtsuitdrukkingen kunnen wijzen op flirterig gedrag, maar dat er een heel onderzoek aan is gewijd is best speciaal. En tuurlijk, gezichtsuitdrukkingen zijn natuurlijk niet het keiharde bewijs dat iemand into you is. Het erover hebben of ernaar vragen is nog steeds het beste idee.

Meer over daten en flirten:

Elitedaily

Reageer op artikel:
Déze 3 gezichtsuitdrukkingen wijzen erop dat dat iemand met je flirt (volgens experts)
Sluiten