Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Fashion 17 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Gigantische scrunchies zijn dé trend dit seizoen en wij zijn fan

Sommige trends uit de eighties en nineties zijn nog steeds hot, neem bijvoorbeeld de tie-dyetrend, flared broeken en scrunchies. Een trend die we de laatste tijd veel zien zijn de gigantische scrunchies. En met gigantische scrunchies bedoelen we scrunchies zo groot als borden. No joke.

Scrunchies zijn niet nieuw, maar tegenwoordig zijn ze bigger than ever. We weten niet van jou, maar wij zijn fan van deze trend.

Gigantische scrunchies

Dat oversized hot is zien we niet alleen terug in T-shirts, pakken, oorbellen en jurkjes, maar nu ook in scrunchies. Ben je nog niet helemaal om en weet je niet goed hoe je een gigantische scrunchie moet dragen? No worries. Instagram staat vol met inspirerende plaatjes en we weten niet van jou, but we love it. Een uurtje scrollen en je bent om, geloof ons.

Groot, groter, groots

De trend is ontstaan in de Verengide Staten, waar menig mens wel bekend is met het motto ‘go big or go home’. Je zou denken dat deze trend is bedacht door een groot modehuis, maar niets is minder waar. Het idee van de gigantische scrunchies kwam van een kleine zaak in Philadelphia, de vintagewinkel Room Shop Vintage.

In deze vintagewinkel vind je allerlei trends uit de jaren negentig terug, van tie-dyeshorts tot zijden jurken. Toch staan ze het bekendst om de gigantische scrunchies. Ze hebben het formaat van dinerborden, no joke. Ook bijzonder: de vintagewinkel maakt deze scrunchies zelf van oude stoffen. Tegenwoordig zijn er nog veel meer winkels waar je gigantische scrunchies kunt scoren.

Deze trend gaan we veel zien deze zomer. Het is een makkelijke manier om je (basic) outfit te upgraden. Ze bestaan in allerlei kleuren en prints, dus er is geen ontkomen meer aan. Aanschaffen maar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Gigantische scrunchies zijn dé trend dit seizoen en wij zijn fan
Sluiten