Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 31 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Is deze naaktfoto van Gigi en Bella Hadid te heftig gephotoshopt?

Je wéét dat je goede genen hebt als jij én je zus twee van de meest gewilde supermodellen van deze tijd zijn. Bij Bella en Gigi Hadid is daar geen twijfel over mogelijk. Wáárom vinden fotografen en beeldredacteuren dan nog steeds een reden om ze helemaal naar de getver te Photoshoppen?

Bella Hadid gephotoshopt

In de nieuwste issue van Vogue verschijnen de Hadid-zusjes in een mooie fotoshoot, maar het internet is niet blij met de hoeveelheid Photoshop die gebruikt is.

Hoeveel Photoshop is te veel Photoshop?

Als we eerlijk zijn vinden we de foto ook wel een beetje vreemd ogen. Bella én Gigi’s gezichtjes zien er een beetje vreemd uit, alsof ze zijn uitgeschoten met FaceTune. Nóg een iets smallere kaak, nóg iets minder walletjes, nóg een rechtere neus en nóg wat vollere lippen. Vooral Gigi, die normaal best een lekkere gezonde toet heeft, heeft ineens enorm ingevallen wangetjes. Waar we mee eindigen is een verschrikkelijk zielloze foto, die met wat minder bewerking hartstikke mooi had kunnen zijn.

Ook op hun individuele covers zien de meiden er niet helemaal uit zoals we van ze gewend zijn:

Ook Twitter is niet blij

Op Twitter wordt er ook aardig geoordeeld over hoe Vogue deze twee prachtige vrouwen heeft toegetakeld.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Is deze naaktfoto van Gigi en Bella Hadid te heftig gephotoshopt?
Sluiten