It’s a girl – Gigi Hadid is bevallen van haar eerste kindje met Zayn Malik

Het moment waar we met z’n allen zo lang op hebben gewacht is ein-de-lijk hier. Het kindje van Gigi Hadid en Zayn Malik is ter wereld gekomen en wij zetten de beschuit met roze muisjes alvast klaar. Dit weekend is het supermodel bevallen van een meisje en de kersverse ouders maakten dat vannacht bekend.

Vannacht kwam het langverwachte bericht dat het kindje van Gigi en Zayn geboren is. Mohamed Hadid – Gigi’s vader – liet ons al eerder geloven dat het kindje er was, maar dat bleek niets meer dan een onhandig gepost briefje op Instagram.

Gigi Hadid beviel dit weekend van haar eerste kindje met Zayn Malik

Naast de tweet van Zayn, postte Gigi een lieve foto op Instagram. In dit bericht liet Gigi weten dat zij dit weekend beviel van haar dochtertje en dat het kleine meisje nu al hun wereld verandert. Lief.

Ook trotste vader Zayn bracht online een ode aan zijn baby girl. Op Twitter schreef hij het volgende:

‘Our baby girl is here, healthy & beautiful. To try put into words how i am feeling right now would be an impossible task. The love i feel for this tiny human is beyond my understanding.Grateful to know her, proud to call her mine, & thankful for the life we will have together x’

Het lange wachten is beloond

De ouders van Gigi lieten de afgelopen tijd op social media weten uit te kijken naar hun kleinkind. Yolanda Hadid postte een foto waarop ze haar hoofd liet rusten op Gigi’s buik. Bella plaatste onlangs nog een foto op Instagram waarbij ze liet weten hoe blij ze voor haar zus was en dat ze niet kon wachten op de baby. Tot slot postte Mohamed Hadid een lief briefje en tja, we all know how that ended…

We hebben met smart gewacht op dit kleine meisje en zijn door het dolle heen dat ze er nu is. Verdere details over de bevalling en het kindje – mogen we a.u.b. haar naam weten? – zijn nog niet bekend. Gigi en Zayn genieten in alle privacy van hun babymoon en wij geven ze groot gelijk.

Glamour USDe Telegraaf

Reageer op artikel:
It’s a girl – Gigi Hadid is bevallen van haar eerste kindje met Zayn Malik
Sluiten