Gigi Hadid is boos omdat mensen denken dat ze date met Selena Gomez’ ex

We waren er natuurlijk al van op de hoogte dat Gigi Hadid en Zayn Malik uit elkaar zijn. De media houdt Gigi nu constant in de gaten in de hoop dat ze gespot wordt met een nieuwe lover. Dat is nou precies waar Gigi totaal geen zin meer in heeft en dat laat ze weten ook.

Gigi Hadids liefdesleven

De romance tussen Gigi en Zayn is dus al een tijdje voorbij en de media volgt Gigi continu om een mogelijke nieuwe vlam te spotten. Afgelopen week had het supermodel afgesproken met een vriend genaamd Samuel Krost. Deze jongen is toevallig ook de ex-vriend van Selena Gomez en dus sprong de media hier meteen op. De paparazzi beweert dat Samuel haar nieuwe ‘mystery man’ is, maar hier is helemaal niks van waar.

Mannen en vrouwen kunnen natuurlijk gewoon vrienden zijn en wanneer twee mensen van het andere geslacht in dezelfde ruimte staan, betekent dat toch niet meteen dat ze aan het daten zijn? Dat slaat namelijk helemaal nergens op.

Dat is dezelfde reactie die Gigi had. Op Twitter lucht ze haar hart en zegt ze: “If you outlets are going to continue writing bs headlines every time I’m seen with a friend of the male gender then there’s gunna be a lot of unneeded confusion.” Zo is dat. Het lijkt ons al vervelend genoeg om de hele dag gevolgd te worden door paparazzi, maar als deze mensen ook nog eens onnodig leugens gaan verspreiden, zouden wij ook pissig zijn.

Gigi Hadid on Twitter

If you outlets are going to continue writing bs headlines every time I’m seen with a friend of the male gender then there’s gunna be a lot of unneeded confusion 🙃😑🤦🏼‍♀️

Zayns Twitter rant

Ook Zayn was gisteren erg actief op Twitter. Net voordat Gigi haar hart luchtte, deed de zanger dat ook. Hij plaatste een heftige rant op Twitter. Hij begon met: “how about you all go f*ck yourselves with your irrelevant bullsh*t,” en vervolgde dit met “this ain’t a place for feelings and you aren’t the person you said you were.

zayn on Twitter

How about you all go fuck yourselves with your irrelevant bullshit 🤘🏽

Het was niet duidelijk voor wie de rant bedoeld was, maar veel fans dachten dat het over Gigi ging. Ook dat zijn weer aannames die nergens op slaan en dat liet Zayn ook weten. Hij zegt: “My tweet was not about @GiGiHadid so leave her the fuck alone she is the most amazing woman I’ve ever known.”

zayn on Twitter

My tweet was not about @GiGiHadid so leave her the fuck alone she is the most amazing woman I’ve ever known

Al met al zijn er aardig wat pissige mensen in Hollywood die er klaar mee zijn dat de media meteen van bepaalde dingen uitgaan. Eerlijk is eerlijk, dat kunnen we ook wel begrijpen.

cosmopolitan

Reageer op artikel:
Gigi Hadid is boos omdat mensen denken dat ze date met Selena Gomez’ ex
Sluiten