Gigi Hadid deelt foto met dochter en laat weten hoe het moederschap haar bevalt

Begin deze maand was het dan eindelijk zover: Gigi Hadid en Zayn Malik deelden de allereerste foto met hun dochter. In haar Instagram Story deelde Gigi een foto met haar dochter van een maand oud en haar vriend Zayn Malik. Natuurlijk verdween de foto na 24 uur en daarom zijn we maar wat blij dat Gigi nu een foto met haar dochter op Instagram heeft geplaatst.

Op de foto is wederom het gezicht van de kleine niet te zien, maar Gigi deelt wel haar ervaringen met het moederschap.

Gigi Hadid deelt foto van dochter

De laatste foto die we van het gezin zagen was een foto die tijdens Halloween was geschoten. Op de foto was het dochtertje van Gigi en Zayn verkleed als The Hulk, met een groen mutsje en bijpassende outfit. Haar gezicht werd bedekt door een Hulk-sticker. Gigi Hadid verkleedde zich als een game-player uit de videogame Valorant en Zayn was gekleed als een lid van Slytherin uit Harry Potter. Gigi schreef als caption bij de foto, “My first Halloween.”

gigi hadid dochter
Instagram / @gigihadid

Hoewel we nog steeds geen naam weten, deelt Gigi de laatste tijd meer foto’s met haar dochter. Zojuist deelde ze namelijk een foto van afgelopen weekend. Ze draagt een blauw joggingpak met een vest erover, UGGs, een muts met de tekst ‘Vote’ en geen make-up. In de draagzak met panterprint zien we haar kleine dochter.

Moederschap

Maar dat is niet alles, want Gigi schrijft bij de foto wat haar ervaringen met het moederschap zijn. “A whole new kind of busy & tired 😅❤️ but she’s da bestie so she got Christmas decorations early 🥰🥰🎁,” schrijft ze als caption.

Op de volgende foto’s zien we een collectie aan foto’s van het afgelopen weekend. Ze deelt foto’s van hun kerstdecoratie en natuurlijk de versierde kerstboom. Ook zien we nog een beeld van Gigi en haar dochter, in zwart-wit. En wij kunnen alleen maar zeggen: het moederschap staat haar goed.

Reageer op artikel:
Gigi Hadid deelt foto met dochter en laat weten hoe het moederschap haar bevalt
Sluiten