Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 10 jan 2019

Wauw – Gigi Hadid heeft haar wenkbrauwen gebleekt en is onherkenbaar

Dat sommige modellen best ver gaan voor hun carrière, blijkt maar weer. Zo heeft supermodel Gigi Hadid haar wenkbrauwen gebleekt voor een nieuwe campagne van Prada. Ze is bijna niet te herkennen, maar het ziet er (natúúrlijk) super vet uit.

Gigi Hadid voor Prada

Supermodel Gigi Hadid gaat er helemaal voor in 2019 met haar gebleekte wenkies voor het modehuis Prada. Gisteren deelde Prada een video van hun nieuwe S/S 2019 campagne waar Gigi onderdeel van is. Met een roze baret, wimpers à la Twiggy en zo goed als onzichtbare wenkbrauwen is het model amper te herkennen, maar ze ziet er wel enorm tof uit.

Sommige mensen hebben natuurlijk weer een mening en vinden het maar raar dat Gigi in de campagne zit. De video zit namelijk vol met bekende Prada modellen zoals Freja Beha Erichsen en Anok Yai, dus Gigi is een nieuwkomer. Maar goed, Gigi zou Gigi niet zijn als ze niet op zou vallen. Waar ze aan het begin van haar carrière gepest werd omdat ze zo ‘anders’ was, gebruikt ze dit nu juist als haar kracht.

Een mijlpaal in haar carrière

Technisch gezien zijn haar wenkbrauwen er natuurlijk nog wel. Deze zijn simpelweg gecamoufleerd door bleek en make-up. Het laat zeker zien wat het model ervoor over heeft om voor Prada te mogen werken. Het modehuis staat er namelijk om bekend dat ze enorm streng zijn tijdens castings en het lopen tijdens een show van Prada wordt vaak gezien als een mijlpaal in de carrière van een model.

Dat Gigi zelf door het dolle heen is, is wel duidelijk. Gisteren heeft ze namelijk een foto van de Prada campagne gedeeld op Instagram. De caption luidt: “It’s hard to put into words how much this means to me. There are just some things in life you dream about but don’t think you’ll achieve; to Mrs. Prada, @ashleybrokaw, @zambishot, and the entire team- thank you for this incredible experience and opportunity to prove myself. We had the best time working on this project and I can’t wait to share more !! x ??❣️”

Gigi heeft al eerder over de catwalk geparadeerd voor het zustermerk van Prada, Miu Miu. Daarom is de kans groot dat ze misschien de aankomende Milaan Fashion Week show voor het modehuis gaat lopen en doei doei zegt tegen haar eindeloze contract bij het Nederlandse merk Tommy Hilfiger. We zijn benieuwd.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Gigi Hadid zou het niet verdienen om beroemd te zijn en haar comeback is fantastisch

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


W Magazine

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wauw – Gigi Hadid heeft haar wenkbrauwen gebleekt en is onherkenbaar
Sluiten