Gigi Hadid gaf een denim-themafeest voor haar 24ste verjaardag

Gisteren mocht Gigi Hadid kaarsjes uitblazen en taart eten. Het supermodel werd namelijk 24 jaar oud. Om haar verjaardag te vieren, gaf ze een denim-themafeestje in New York en hier hadden wij ook wel bij willen zijn.

Familie en vrienden werden in full denim outfits gespot in de Big Apple om bij het verjaardagspartijtje van het supermodel te zijn.

Gigi Hadids verjaardag

Het denim-thema genaamd Denim & Boots was geïnspireerd op de iconische outfits van Britney Spears en Justin Timberlake in 2001. Ja, je weet over welke look we het hebben.

Gigi’s feestje werd gegeven in Le Chalet, een lounge onder het restaurant L’Avenue bij Saks Fifth Avenue in New York. Da’s wel even iets anders dan de simpele kroegjes waar wij normaal gesproken onze verjaardagen vieren. De muziekkeuze voor het feestje was al helemaal fantastisch. DJ Ty Sunderland draaide namelijk hitjes uit de jaren ’90 en 00’s, met onder andere Sometimes van Britney Spears, Pon de Replay van Rihanna en Since U Been Gone van Kelly Clarkson.

Daarnaast kregen de gasten op het feestje de hele avond frietjes en cheeseburgers geserveerd en was er een photobooth om het hele gebeuren vast te leggen. Hoe gezellig is dat?

gigi Hadid verjaardag

Dit bericht bekijken op Instagram

To the world, you may just be one person but to me you are the world..💗💗 HAPPY BIRTHDAY MY DARLING🎂🎇🎆🎉🎉🎆 #birthday #happybirthday . . #gigihadid #gigihadidbirthday #gigihadidstyle #gigihadidedit #gigihadidfans #gigihadidnews #gigihadidfashion #gigihadidstreetstyle #gigihadidmakeup #gigihadidupdates #gigihadidsnapchat #gigihadidrp #victoriasecretmodels #victoriasecretangels

Een bericht gedeeld door Gigi 😍 (@gigiandbella501) op

Gigi Hadid Source👸 on Twitter

@GiGiHadid via Samuel Krost’s Instagram stories https://t.co/KkIptcUgQq

Denim outfits

Alle gasten waren dus in denim outfits naar de verjaardag van Gigi gekomen. Het feestvarken zelf droeg een spijkerbroek, spijkerjasje, een witte crop drop, Dr. Martens en gouden kettingen. Bella’s hemelse vakantie zat er blijkbaar ook alweer op aangezien zij ook van de partij was. Bella droeg een spijkerbroek, met een denim korset en een denim overhemd, wat haar (obviously) ook weer fantastisch stond.

Gigi Hadid verjaardag
Gigi hadid verjaardag
Gigi hadid verjaardag

Gastenlijst

Wie er nog meer uitgenodigd waren voor Gigi’s 24ste verjaardag? Onder andere Marc Jacobs, Imaan Hamman, Ashley Graham, Martha Hunt en Taylor Swift. Taylor was overigens een van de weinigen die zich niet aan de dresscode had gehouden. Maar goed, niet iedereen heeft een driedelig denim pak in hun kledingkast liggen. Het zag er in ieder geval uit als een feestje waar wij graag bij hadden willen zijn.

Gigi hadid verjaardag
Gigi hadid verjaardag

Elle

Reageer op artikel:
Gigi Hadid gaf een denim-themafeest voor haar 24ste verjaardag
Sluiten