Renée
Renée Entertainment 25 mei 2018

Het mind blowing vermogen van Gigi Hadid

Het moet vast fijn zijn om Gigi Hadid te zijn. Ze is gigantisch mooi, verdient haar geld terwijl ze de hele wereld over reist en oh ja, ze mag zichzelf het (ex?)vriendinnetje van Zayn Malik noemen. Meer hoeven we niet te zeggen. Tel daar een lieve familie en enorm vermogen bovenop en je hebt de ingrediënten voor een happy life.

Vermogen Gigi Hadid

Eerlijk is eerlijk, geld is niet het belangrijkste op de wereld. Toch zorgen de centen van Gigi Hadid ervoor dat ze immer in de meest fantastische outfits de straten van New York bewandelt alsof ze op de catwalk loopt. En ze bouwt natuurlijk een fijn pensioen voor later op met haar enorme vermogen.

Neem bijvoorbeeld de zonnebrillen die ze voor Vogue Eyewear ontwierp. Haar gezicht verbinden aan merken legt Gi in ieder geval geen windeieren, want die Vogue-samenwerking is nog maar het topje van de negen miljoen-dollar-ijsberg die ze per jaar (!) verdient.

Haar totale vermogen ligt naar schatting op dertien miljoen dollar. For the record, dat is dertien milli in keiharde euro’s. Even ter referentie, daar kan je dus eh… (bijna) elf miljoen euroknallers van kopen.

Ka-ching!

Naast Vogue Eyewear heeft Gigi Hadid natuurlijk ook nog Maybelline, Versace en haar deal met Tommy Hilfiger op haar groeiende cv staan. Niet zo gek dat ze daar keiharde moneys voor terugkrijgt.

Gigi is trouwens niet de enige in haar familie die haar bankrekening aan het spekken is. Met het vermogen van de andere Hadidjes gaat het ook enorm lekker. Bella verdiende volgens Forbes in 2017 zes miljoen dollar en mama Yolanda’s vermogen wordt op 45 miljoen dollar geschat. Not bad, not bad at all.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Het mind blowing vermogen van Gigi Hadid
Sluiten