Cute – Gigi Hadid deelt foto van Zayn Malik met haar baby bump

Hoewel Gigi Hadid inmiddels moeder is geworden van een dochter, deelde ze vanochtend een throwback naar haar zwangere dagen. Op Instagram deelt het topmodel foto’s van augustus, toen ze nog zwanger was van haar dochter. Ook zien we Zayn Malik met de buik van Gigi.

Begin deze maand deelde Gigi en Zayn de allereerste foto met hun pasgeboren dochter, nu zijn het foto’s van de momenten dat ze op haar aan het wachten waren.

Gigi Hadid deelt foto’s van dochter

Het was lang stil rondom het stel na de bevalling van Gigi Hadid, maar sinds begin november deelt Gigi steeds meer foto’s van haar gezin op Instagram. Tijdens Halloween deelde ze de eerste foto in haar story, waar we haar dochter verkleed zagen in een kostuum van The Hulk. Een aantal weken later deelde Gigi wederom een foto, waarin ze zich uitsprak over het moederschap met de caption, “A whole new kind of busy & tired 😅❤️ but she’s da bestie so she got Christmas decorations early 🥰🥰🎁.”

Dat Gigi Hadid volop van het moederschap aan het genieten is, blijkt wel uit haar recente posts. Zo postte ze eerder deze week een make-uploze selfie met het hoofdje van haar dochter (van wie we nog geen naam weten). Het lijkt erop dat Gigi er bewust voor kiest het gezicht van haar dochtertje buiten beeld te laten. Op de foto zien we het topmodel in de najaarszon met haar dochter. Ze schrijft in de caption, “🦋🍁🌞🧶🥧”

Throwback naar zwangere buik

Maar Gigi deelt niet alleen foto’s van haar dochter, ze post vandaag namelijk een throwback naar haar zwangere buik. Het zijn foto’s uit augustus waarop we een hoogzwangere Gigi Hadid zien. Op de volgende foto staat Zayn Malik met de buik van Gigi en zien we Gigi lachen. De laatste foto is er wederom een van Gigi en haar baby bump. In de caption schrijft ze, “August, waiting for our girl 🥰🥰🥰😭”. Het lijkt erop dat Gigi Hadid en Zayn Malik nu al beseffen hoe snel de tijd gaat.

Reageer op artikel:
Cute – Gigi Hadid deelt foto van Zayn Malik met haar baby bump
Sluiten