Gigi reageert once and for all op een nare comment over haar en Zayn

Na hun break-up van een paar maanden geleden, lijken Gigi Hadid en Zayn Malik weer helemaal samen te zijn. Toch zijn er veel mensen die roepen dat hun relatie nep is. Gigi pikt de geruchten niet meer en heeft een keiharde comeback op een nare comment.

Neprelatie

Een Instagram-account dat gewijd is aan het posten van bekentenissen over Gigi en Zayn, had een foto van de twee online gezet met de caption: “Whatever zigi does for promo. Fact is that, Zayn is not going to follow gigi or ever going [to] post her picture on his Instagram again.” En dat klopt, inderdaad. Zayn volgt zijn vriendin niet op Instagram. Als je door de lijst gaat van mensen die hij volgt, zul je het beeldschone model niet vinden. Een beetje gek misschien, maar laten we eerlijk zijn… er zijn ergere dingen om je druk over te maken.

Gigi’s reactie

Terug naar Gigi, want die had genoeg van de lelijke opmerkingen over haar relatie. Ze plaatste deze reactie onder de foto:

Zayn&Gigi News on Twitter

MY EYES ARE TATTOOED TO HIS CHEST. GIGI ENDED THAT ANTI ?

Gigi had volgens ons niet beter kunnen reageren op deze post. Zij en Zayn zijn gewoon samen, doen gewoon hun ding en zijn niemand verantwoording verschuldigd. EN HALLO… dit bevestigt dus óók dat de tattoo op Zayns borst dus tóch de ogen van Gigi zijn. Enne… een tattoo van de ogen van je vriendin op je borst tatoeëren is toch wel iets indrukwekkender dan een follow op Instagram.

leah on Twitter

Gigi Hadid commenting on an Instagram account saying that her relationship is fake because Zayn doesn’t follow her with “I don’t need his follow my eyes are tattooed to his chest” is possibly the best thing I’ve ever seen

✶ ᴅᴀɴɪ on Twitter

I DONT NEED HIS FOLLOW MY EYES ARE TATTOOED ON HIS CHEST” @GiGiHadid snapped ???? Haters stop hating on them this is childish and immature. Let the couple live their life together the way they want. It’s their right ! There’s no reason to act this way, please STOP!

Niet lang na de break-up werden de twee alweer samen gespot. Blijkbaar heeft Zayn een tijdje op zijn boerderij in Pennsylvania gezeten. Deze tijd alleen heeft de twee geholpen om aan de relatie te werken. Volgens mensen om het koppel heen, zijn ze weer erg gelukkig samen en dat is natuurlijk het enige dat telt.

Elite Daily

Reageer op artikel:
Gigi reageert once and for all op een nare comment over haar en Zayn
Sluiten