Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 8 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Zwangere Gigi Hadid post een selfie met Zayn Malik voor de Black Lives Matter-movement

In april werd bekend dat Gigi Hadid en Zayn Malik hun eerste kindje verwachten. Dat was groot nieuws, zeker toen Gigi het nieuws bij The Late Show starring Jimmy Fallon bevestigde. Toch werd het na het nieuws weer wat rustiger rondom het stel en zagen we niet veel van hen.

Maar nu deelt de zwangere Gigi een selfie met vriend Zayn voor de Black Lives Matter-movement op Instagram.

Gigi Hadid en Zayn Malik

En dat deed ze niet zomaar, want Gigi Hadid sloeg de handen ineen met Edward Enninful, hoofdredacteur van de Britse Vogue. Ze zamelen geld in voor de Black Lives Matter-movement door outfits en andere items te veilen. Met de opbrengst steunen ze National Association for the Advancement of Colored People (NAACP) en de National Health Service Charities Together.

Niet alleen Gigi Hadid doet mee, ook andere topmodellen sluiten aan. Helena Christensen, Joan Smalls, Lily Aldridge en Christy Turlington plaatsten ook een selfie op Instagram. Op die selfie droegen ze allemaal de outfit of het item die ze gaan veilen. En Gigi pakte het slim aan, want ze postte voor het eerst in een lange tijd een foto met Zayn. Alles voor het goede doel.

#TheWayWeWoreAuction

De NAACP is een van de alleroudste burgerrechtenbewegingen in de Verenigde Staten. De organisatie komt sins 1909 op voor de rechten van Afro-Amerikaanse burgers. En zelfs vandaag de dag is het nog nodig dat deze organisaties bestaan. De National Health Service Charities Together bestaat uit meer dan 250 liefdadigheidsorganisaties in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens de #TheWayWeWoreAuction selecteren alle modellen een look uit hun garderobe om vervolgens te veilen. Tussen 9 en 12 juni kan er geboden worden.

Gigi draagt een look van Fenty en Zayn Malik draagt geen shirt, maar wel een Dior Saddle Bag. Of de outfit en de tas allebei geveild gaan worden weten we niet, maar het zal wel veel geld opleveren. En dat kunnen we goed gebruiken in deze tijd, want racisme is nog steeds een enorm, wereldwijd probleem.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zwangere Gigi Hadid post een selfie met Zayn Malik voor de Black Lives Matter-movement
Sluiten