Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 7 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Gigi Hadid en Zayn Malik maken het Instagram official

Weten we nog hoe verdrietig we waren toen we hoorden dat Gigi en Zayn niet meer samen waren én toen ze ineens, een paar weken later, weer zoenend gespot werden? Ja? Mooi. Dan hebben we nu nog meer nieuws voor je.

Gigi Hadid en Zayn Malik maken het Instagram-official

Eerder deze week bezocht Gigi Hadid de première van ‘Ocean’s 8’, waarna ze een Instagram-Story postte dat ze in de armen lag van Zayn. Of althans, het gezicht van Zayn is niet te zien, maar zijn gebleekte blonde haar en tatoeages zijn niet te missen.

Naast de tortelduifjes zien we op de achtergrond van de foto een Pokémon-spel, waar Gigi zelf ook naar refereert: “after party like making it rain Pokémon cards“.

Is dit vriendschap of speelt er toch meer?

Hoewel het stel behoorlijk innig bij elkaar op de bank zit ligt, is het nog niet helemaal duidelijk of er echt meer dan vriendschap speelt. Toen Gigi en Zayn in maart naar buiten kwamen met het nieuws dat ze geen koppel meer waren, lieten ze blijken dat ze liefdevol uit elkaar gingen en dat ze nog steeds bevriend waren.

Laten we ook nog eens goed kijken naar de laatste zin van Gigi’s break-up tweet van toen: “As for the future, whatever’s meant to be will always be“. Het kan toch bijna niet anders dan dat het stel inderdaad voor elkaar gemaakt is?

Gigi Hadid on Twitter

Gigi Hadid on Twitter

https://t.co/dEDHlyH8P3

Het zou fijn zijn als Gigi en Zayn ons de komende tijd meer vertellen. Laten we het hopen!

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Gigi Hadid en Zayn Malik maken het Instagram official
Sluiten