Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 2 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Gilets zijn dé trend van dit najaar en dit zijn de mooiste exemplaren

Het is je vast niet ontgaan dat gilets steeds populairder worden. We schreven er al over, toen we ze in veelvoud spotten tijdens NYWF. En je weet het: als het daar veel gezien is, dan wordt het dit najaar een trend. Dit veelzijdige item mag niet ontbreken in jouw garderobe, daarom zetten wij alvast de mooiste exemplaren voor je op een rijtje.

Wij waren op slag verliefd.

New York Fashion Week zit erop en deze grote streetstyle trends spotten we

Gilets tijdens New York Fashion Week

We zagen ze deze zomer ook al, maar in New York wordt bevestigd dat deze trend nog wel even blijft. Gilets zijn hét item van dit seizoen en kunnen ook prima in het najaar gedragen worden, over een witte blouse of coltrui bijvoorbeeld.

Photo by Christian Vierig/Getty Images

En omdat wij de moeilijkste niet zijn, zetten we alvast onze favoriete exemplaren op een rij. Er zijn verschillende soorten gilets: van boho tot zakelijk. Ze hebben allemaal zo hun charme en daarom schaffen wij er dit seizoen meerdere aan.

Fabienne Chapot Phillip Gilet – €139

Deze parel van Fabienne Chapot hangt sinds kort in mijn kast – en daar ben ik érg blij mee. Het verbaast me keer op keer hoe makkelijk deze combineert en hoe warm ‘ie je houdt.

Fabienne Chapot

RÓHE Frames Marley Gilet – €330

Oke, deze kost een paar centen. Maar hoe kan je niet verliefd worden op deze prachtige klassieker? Daarbij, waarschijnlijk gaat ‘ie heel wat jaren mee. Zo praat je deze kostbare aankoop (een beetje) goed.

RÓHE

Zara Olijfgroen Gilet – €29,99

Op de één of andere manier weet Zara altijd de juiste spot te raken, zo ook met dit getailleerde giletje.

Zara

NA-KD Gilet in roze linnen – €37,17

Het mag dan wel herfst zijn, maar de Barbiecore trend is nog lang niet overgewaaid. Dus dit roze gilet is perfect voor het najaar, over een mooie crème trui bijvoorbeeld.

NA-KD

Violet Romance Denim Gilet – €33,99

Denim wordt het helemaal deze winter, dus met dit item combineer jij twee trends in één klap.

ASOS

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.