Girl crush: Gigi Hadid heeft óók nog 3 horloges voor Tommy Hilfiger ontworpen

Waar je het vrijwel onmogelijk hebt kunnen missen dat Gigi Hadid een capsule collection voor Tommy Hilfiger heeft ontworpen, hebben we op de een of andere manier wél de prachtige horloges gemist. En dat wilden we jou natuurlijk ook niet laten ontgaan.

Gigi is al langere tijd muze van Tommy Hilfiger en dat begrijpen we maar al te goed. Waar ze natuurlijk druk bezig is met het zijn van de ultieme girl crush voor jan en alleman (present!), lijkt er vrijwel niets te zijn wat ze niet goed doet. Zo ook haar capsule collectie voor Tommy. Met de kleding, schoenen én het parfum was je inmiddels misschien al bekend, maar het topmodel heeft dus óók nog eens drie horloges ontworpen samen met Tommy Hilfiger. Tommy himself noemt Gigi dan ook ‘de belichaming van de hedendaagse Tommy girl’.

De horloges worden gekenmerkt door gouden details en zijn net zo opgewekt en ongedwongen als Gigi zelf. Ze verschillen van elkaar via de bandjes van wisselende materialen en zijn hierdoor op verschillende manieren te combineren met je outfit. Exclusief verkrijgbaar via De Bijenkorf, Siebel en Tommy winkels, maar natuurlijk ook gewoon alvast hier te bekijken!

Naast de drie zelf ontworpen horloges is Gigi ook het gezicht van de Fall/Winter sieraden- en horlogecollectie van Tommy Hilfiger; het moge duidelijk zijn dat Tommy geen genoeg van zijn muze kan krijgen, en wij ook niet.

In samenwerking met Tommy Hilfiger

Reageer op artikel:
Girl crush: Gigi Hadid heeft óók nog 3 horloges voor Tommy Hilfiger ontworpen
Sluiten