Emma Toussain
Emma Toussain Haar 18 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Glazed donut hair is de allermooiste (en meest gezonde!) haartrend ooit

Je hebt afgelopen jaar vast wel een keer van ‘glazed donut’-iets gehoord. Huid, nagels.. ons favo stijlicoon Hailey Bieber is de queen van glazed donut en is de hele trend begonnen. Het betekent eigenlijk dat iets glimt – alsof je een geglazuurde donut eet. Dus als je aan skincare denkt, dan moet je huid glimmen en stralen van alle olie, als je denkt aan nagels dan moeten je nagels glimmen als nooit tevoren en als het gaat om haar.. ja, je kunt het bijna al raden. Maar het gaat er dus om dat je haar super shiny is en dat het er ontzettend gezond uitziet.

Wat een heerlijke trend, nu al.

Glazed donut hair is de allermooiste haartrend ooit

De koningin van glazed donut hair is natuurlijk toch wel Sofia Richie Grainge. Tijdens haar huwelijk was het op z’n toppunt; kijk hoe mooi en glanzend haar lokken zijn. Ook in het ‘normale leven’ ziet haar kapsel er prachtig uit uit. Geen pluis, veel glans, geen onnatuurlijke kleur.. prachtig.

Ook onze andere GD-queen Hailey doet ‘t natuurlijk goed met haar haar. Een tijdje geleden zette ze de schaar in haar lange lokken en nu is het gezonder en glanzender dan ooit. How pretty?!!

Hoe krijg je zelf zulk mooi haar?

Natuurlijk is het belangrijk om je haar goed te wassen. Probeer het niet élke dag te wassen, het liefst 2 keer per week. Was je haar het liefst ook twee keer en doe daarna nog conditioner in de punten. Spray je haar in met de COLOR WOW Dream Coat spray, fohn het droog en (mocht je die hebben) gebruik je fohnborstel om alle pluis te elimineren. Mocht je nog wat extra glans nodig hebben kan je haarolie gebruiken, wel alleen in de punten. Denk bijvoorbeeld aan Gisou, die werken toch wel beste.

De floral dresses zijn terug van weggeweest en dit zijn de mooiste exemplaren

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.