Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 29 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Altijd last van een glimmende huid? Deze 6 primers steken daar een stokje voor

Het leed dat een vette huid heet. Alle dames met een vette huid weten dat de struggle real is. We doen nooit highlighter op, foundation glijdt na een paar uur van ons gezicht af en zelfs als we geen make-up dragen glimt ons hoofd als een malle. Tot nu, want wij zetten zes primers op een rijtje die daar een einde aan maken.

NSMBL to the rescue, wij helpen je graag een handje. Het enige wat jij hoeft te doen is een van deze primers in je online winkelmandje te gooien en je daarna nooit meer zorgen te maken om een glimmend voorhoofd.

Deze 6 primers werken als een malle tegen een glimmende huid

Doei irritante vetglans.

Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector Primer – €35,37 (40 ml)

Zeg maar hallo tegen dat gladde, matte babyhuidje. Deze primer is vrij van olie en siliconen, precies wat oily skinned ladies nodig hebben.

Bobbie Brown Vitamin Enriched Face Base – € 55,64 (50 ml)

Deze face base van Bobbie Brown is vochtregulerend, waardoor jouw huid niet te veel olie aanmaakt. In plaats van dat het de symptomen bestrijdt, pakt deze primer het probleem aan.

Hourglass VEIL Mineral Primer – €60,50 (30 ml)

We geven toe: dit is best een prijzige primer. Toch is ‘ie iedere cent waard, want dit wondermiddel maakt van jouw huid een glad en mat canvas.

NARS Pore & Shine Control Primer – €36 (30 ml)

De naam zegt het al, dit goedje laat je zichtbare poriën en glimmende voorhoofd verdwijnen als sneeuw voor de zon. Verfijnd met Afrikaanse Whitewood en Oleanol zuur met peptiden brengt deze primer de huid in balans.

Clarins PORE-LESS Mattifying Pore Eraser – €17

Hecht jij veel waarde aan gemak? Dan is deze primer perfect voor jou. Je haalt de stick over de probleemzones en het product doet de rest. De stick vermindert glimmende, zichtbare poriën en bezorgt jou een gladde huid.

Estée Lauder The Mattifier Shine Control Primer – €38 (30 ml)

Gebruik dit olievrije product om van die vervelende zichtbare poriën af te komen en de glans op je huid te verminderen. Deze primer maak van je gezicht een glad en zacht canvas.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Altijd last van een glimmende huid? Deze 6 primers steken daar een stokje voor
Sluiten