Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity Beauty 14 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Glittermascara is volgens actrice Alexa Demie een echte musthave voor de feestdagen

Door haar iconische rol in de hitserie Euphoria is Alexa Demie een echt stijlicoon geworden. Van cut-out dresses tot kleurrijke eyeliner, heeft de actrice de afgelopen jaren meerdere keren grote invloed gehad op de fashion scene. En zo gaat er ook nu weer een op de actrice geïnspireerde look viraal op TikTok en heeft het alles te maken met mascara.

Let the party season begin!

Glitter mascara is volgens TikTok de make-up trend die je moet uitproberen

YouTuber Devon Carlson deelde de video waarin we de met glitter versierde wimpers van Alexa Demie voor eerst zagen. In de video is de Euphoria actrice te zien en ziet ze er fantastisch uit in een zwarte smokey eye gecombineerd met de glitter wimpers, en iedereen was meteen verliefd.

@hermesitgirl2

alexa,bella and devon literally screaming I love this #bellahadid #devonleecarlson #alexademie #itgirl #nyc #euphoria #maddyperez #dior

♬ original sound – ‍

TikTok was natuurlijk snel en vond de look meteen. App-gebruikers maken de look dan ook massaal na. Zo recreëerde TikTokker @madeleine_white de hele look, zo zegt ze in de video: “so I saw that video and I just about died. That is the eye makeup of my dreams. Specifically, her lashes. So I went on Amazon and I bought glitter mascara. I’m going to recreate her entire eye look.”

Om de look te recreëren begint ze met het schetsen van de zwarte oogschaduw look. Hierna kiest ze ervoor om geen nepwimpers te gebruiken, het lijkt er namelijk op dat Alexa dit wel heeft gedaan, maar om zelf lengte op te bouwen met een aantal lagen normale zwarte mascara. En als laatste voegt ze natuurlijk de glitter mascara toe aan de look. Om het gewenste resultaat te krijgen moet je wel wat moeite doen, zo zegt ze: “I’m definitely going to need a few coats. You basically have to go in and paint each individual lash.” 

@madeleine_white

Are we adding glitter mascara to the cart yes or no? #euphoriamakeup #grwm #glitterlashes

♬ Forever – Labrinth

Maar ben je nou geen fan van de zwarte eyeliner look en zoek je wat subtielers? Dan is het ook super cute om alleen de mascara te dragen, net zoals in deze video van TikTokker @arevceline.

@arevceline

Glitter mascara??! It looks insane in person✨ #glittermascara #wetnwildmakeup #makeup #viralmakeup

♬ original sound – Arevig

Glittermascara is zoals je kunt zien een fantastische optie om je normale look een beetje extra sprankeling te geven, wat helemaal perfect is voor kerst en oud en nieuw. De glitters zijn subtiel maar laten je ogen tegelijkertijd knallen.

Ben je dus op zoek naar een nieuwe look voor al de feestjes die de aankomende maanden in je agenda staan, dan moet je deze look echt eens proberen!

Volgens deze TikTok-video brengen wij onze mascara totaal verkeerd aan (en zo doe je het goed)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.