Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Beauty 15 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Beautymerk Glossier komt met een exclusieve kledinglijn dus zeg maar doei tegen je geld

Wie een beetje into de beauty-industrie is, kent het Amerikaanse merk Glossier vast wel. De beautyproducten in de millennial roze verpakkingen zijn wereldwijd razendpopulair. Goed nieuws voor alle fans van het merk want deze week lanceert het merk ook een exclusieve kledinglijn.

De kledinglijn genaamd Glossiwear is vanaf 17 juli te verkrijgen in de winkels en online. Glossier kennende zullen het prachtige basics zijn voor in je garderobe.

Glossier kledinglijn

De beautyproducten die Glossier verkoopt, zijn fantastisch en bij menig beauty guru populair. De fijne producten hebben onze make-uproutines voorgoed veranderd en ondanks dat het moeilijk is om in Nederland aan de producten te komen, kent iedereen het wel.

Glossiwear

Super enthousiast waren we dus, toen we hoorden dat Glossier nu ook met een kledinglijn komt. Dit weekend maakte het merk bekend dat ze vanaf 17 juli ook kleding verkopen onder de naam Glossiwear. Er zijn helaas verder nog geen details bekend dus we weten nog niet welke items we precies in moeten slaan.

Limited edition GlossiWEAR coming Wednesday July 17th! Made just for you ?? Sign up @ Glossier.com/glossiwear to be first to know when it’s here

90.4k Likes, 1,718 Comments – Glossier (@glossier) on Instagram: “Limited edition GlossiWEAR coming Wednesday July 17th! Made just for you ?? Sign up @…”

Wat we wel weten, is dat er een hoodie gelanceerd wordt in de herkenbare kleur roze van het merk inclusief het minimalistische lettertype. Op Instagram deelt Glossier een foto van de hoodie en als de rest van de lijn in deze stijl is, zijn wij blij.

Daarnaast hopen fans dat het make-upmerk ook de roze pakken gaat verkopen die de werknemers in de winkels dragen. “Praying they start selling the pink jumpsuits the staff wear,” reageert iemand op Instagram. Via de website kan je je opgeven voor de nieuwsbrief van Glossier om er als eerste achter te komen wanneer de items gelanceerd worden. Laten we hopen dat we in Nederland ook snel aan de items kunnen komen. Mocht er in de tussentijd iemand op vakantie gaan naar de Verenigde Staten, hebben we nog wel een verlanglijstje liggen hier.

Allure

Reageer op artikel:
Beautymerk Glossier komt met een exclusieve kledinglijn dus zeg maar doei tegen je geld
Sluiten