Suze van As
Suze van As Post 13 april 2017

Go, girl: Dit Britse model deelt een close-up van haar cellulite

We komen veelal stakke en afgetrainde lichamen tegen op het internet, maar we weten allemaal dondersgoed dat dat niet de norm is voor het vrouwenlichaam. Laten we niet meer doen alsof niemand cellulite heeft.

Daarom zijn we zo blij met de movement van vrouwen die dat beeld willen doorbreken. Zelfs de mooiste modellen kunnen cellulite hebben. Zo ook model Charli Howard. Ze haalde al eerder uit naar haar oude modellenbureau dat haar te ‘dik’ vond, en nu deelde ze een ingezoomde foto op Instagram van haar billen en benen met cellulite. Ze wilt dat iedereen zich realiseert dat het niet iets is waar je je voor hoeft te schamen omdat het heel natuurlijk is. Zelf vertelde ze bij de foto dat ze heel veel sport en alsnog niet van haar cellulite afkomt.

Waarom voelt Charli de drang om dit te delen? Ze vond het vervelend dat je in de media alleen modellen ziet zonder cellulite, en als ze het wel hadden werd er schande van gesproken. “As a result, I felt like my cellulite was shameful, or an oddity. It wasn’t until I got older and saw other women’s bodies that I realised HOW BLOODY NATURAL IT IS.” En zo is het maar net! “It’s nothing to be ashamed of. Your boyfriend isn’t gonna care if you have it, and if he does, dump him for his mate.”

Model vertelt hoe ze slechts 500 calorieën per dag at om aan standaarden te voldoen

instagram

Reageer op artikel:
Go, girl: Dit Britse model deelt een close-up van haar cellulite
Sluiten