Josca
Josca Liefde & Sex 20 mei 2016

Goals! Dit koppel trouwde omringd door maar liefst 1.100 katten

Na elkaar ontmoet te hebben in Montreal, Quebec, was het stel zo’n drie jaar samen, waarna ze besloten het officieel te maken op een locatie in Californië die een speciale plek in hun harten had veroverd: the Cat House on the Kings, een bijzonder opvangcentrum voor katten. Katten worden hierheen gebracht als ze hulp nodig hebben, voorheen op de straat woonden of ziek zijn.

Op het terrein van het opvangcentrum kunnen de katten naar hartenlust spelen en geheel vrij rondlopen. Louise bezocht het opvangcentrum in 2012 en raakte ontzettend geïnspireerd door het werk van oprichtster Lynea Lattanzio. Dominic en Louise beweren dat hun liefde voor dieren ze samen heeft gebracht, katten in het specifiek, en dat is de reden waarom ze voor deze grote toevoeging kozen voor hun bruiloft.

De oprichtster van het opvangcentrum geeft toe dat ze eerst een beetje zenuwachtig was voor een bruiloft op haar kattenterrein, maar dit verdween gelijk toen ze het koppel ontving. De katten zijn het namelijk zo gewend dat er mensen langskomen, dat ze de aandacht geweldig vonden en ze de gasten overal naartoe volgden. De bruid werd zelfs helemaal gevolgd door een wit katje vanaf het huis waar ze zich omkleedde, tot het bankje bij de rivier waar ze trouwde. Hoe lief is dat?

Bekijk de video hieronder om te zien hoe het er aan toe ging.

Zou jij het liever wat anders willen aanpakken? Less is more: 16 ideeën voor een prachtige minimalistische bruiloft:

Reageer op artikel:
Goals! Dit koppel trouwde omringd door maar liefst 1.100 katten
Sluiten