Vriendenweekend! Je kan nu een weekendje naar Center Parcs voor maar €14 per persoon

Stop met wat je aan het doen bent en bel al je vrienden. Je kan nu namelijk voor maar €14 (!) een heel weekend verblijven in Center Parcs. Zin in een minivakantie in het gezellige bungalowpark? Dat kost je nu bijna niks.

Een heel weekend keihard chillen met je squad in de knusse huisjes. Wie wil dat nou niet? We hebben alle informatie voor je verzameld zodat jij alleen nog maar een datum hoeft te prikken.

Een weekendje Center Parcs

We weten niet hoe het met jullie zit, maar een weekendje weg met onze vriendengroep vinden wij fantastisch. Lekker zwemmen in het mega zwembad, 30 seconds spelen in het huisje, de hele nacht spannende films kijken met popcorn. Hoe chill klinkt dat? Deze herfst kan je voor een prikkie een heel weekend met je vrienden of familie vertoeven in een bungalow.

Heb je al de glijbanen geprobeerd in @centerparcs_park_zandvoort, laat het ons zeker weten in de reacties!

37 Likes, 4 Comments – CenterParcs_BeNeLux (@centerparcs_benelux) on Instagram: “Heb je al de glijbanen geprobeerd in @centerparcs_park_zandvoort, laat het ons zeker weten in de…”

Center Parcs Bungalow Race

De Center Parcs Bungalow Race is namelijk van start gegaan. Wat houdt dit in? Vanaf vandaag tot en met 31 oktober kan je voor een prikkie een luxe bungalow boeken in verschillende parken. Al vanaf €14 per persoon heb je een comfort cottage inclusief alle verplichte kosten.

De deelnemende parken in Nederland zijn:
Het Heijderbos
De Eemhof
Port Zélande
Park Zandvoort
Het Meerdal
De Huttenheugte
De Kempervennen
Limburgse Peel
Parc Sandur

Trommel al je vrienden op want een minivakantie is nog nooit zó goedkoop geweest. Wees er wel snel bij want voordat je het week zijn alle huisjes uitverkocht.

Reageer op artikel:
Vriendenweekend! Je kan nu een weekendje naar Center Parcs voor maar €14 per persoon
Sluiten