Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 22 sep 2018

6 goedkope Europese winterbestemmingen die je meteen wil boeken

De zomervakantie ligt al weer ver achter ons en in je hoofd ben je vast al bezig met het plannen van je volgende trip. Als je nu gebruik maakt van vroegboekkorting voor de winter hou je extra geld over voor de après-ski bar en dat is winnen. Deze zes goedkope winterbestemmingen binnen Europa zijn cheap en perfect om deze winter te bezoeken.

Ook als je niet van skiën houdt staat er ongetwijfeld een toffe winterbestemming op dit lijstje. Want duh, natuurlijk word jij wel blij van een kerstmarkt.

1. Reykjavik, IJsland

De vlucht voor deze reis vertrekt op 28 november en je verblijft daarna drie nachten in een Scandinavisch ingericht hotel. De reis kost maar €489,- per persoon. Kun je de Blue Lagoon ein-de-lijk van je bucketlist afstrepen.

2. Val Thorens, Frankrijk

Echte wintersporters willen natuurlijk een pak sneeuw voor de deur hebben liggen. Met eigen vervoer kom je op 1 december aan bij dit verblijf en het hotel zelf kost voor acht dagen maar €464,- per persoon en dat is inclusief skipas.

3. Stockholm, Zweden

Een zevendaagse reis naar Stockholm was nog nooit zo goedkoop. Per persoon ben je €513,- kwijt voor een weekje in de Zweedse hoofdstad. Tijd zat dus om zowel de stad te ontdekken, maar ook om avontuurlijke excursies te doen.

4. Boedapest, Hongarije

Boedapest verandert in de aanloop naar de feestdagen in een kerst paradijsje. Verblijf vanaf 19 november vijf dagen voor €279 in de Hongaarse stad en struin de hele dag door de tientallen kerstmarktkraampjes af.

5. Königsleiten, Oostenrijk

Verblijf in een wintersportchalet en betaal maar €399,- per persoon voor acht dagen inclusief skipas. Je moet er wel nog zelf naartoe rijden dus bind je ski’s maar op het dak en gaan met die banaan.

6. Trentino, Italië

Dit verblijf is inclusief toegang tot de wellness gelegenheid en dat is al reden genoeg om deze reis te boeken. Je bent maar €299,- kwijt voor zeven dagen verblijf inclusief skipas en daardoor hou je heel veel geld over voor de après-ski.

Ik ging als ski-scepticus op wintersport (+ win zelf een trip naar Val Thorens!)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
6 goedkope Europese winterbestemmingen die je meteen wil boeken
Sluiten