Zita Vervoort
Zita Vervoort Entertainment 8 jan 2020
Leestijd: 3 minuten

Dit waren de best geklede celebrities op de rode loper tijdens The Golden Globes

We waren met z’n allen bijna aan het bezwijken van de laatste feestdagen en het begin van januari. Maar precies op het juiste moment kwamen The Golden Globes ons redden. Natuurlijk waren er weer prachtig geklede celebrities aanwezig en keken we onze ogen uit.

Heb je het gemist? Niet getreurd, want wij hebben de mooiste looks van onze favoriete celebrities voor je op een rijtje gezet.

The Golden Globes 2020

Bij The Golden Globes krijgen verschillende celebrities een prijs voor hun prestaties en talenten. De genomineerden hebben natuurlijk hun uiterste best gedaan om te schitteren op de rode loper. En niet alleen de genomineerden zagen er beeldschoon uit, ook de presentatoren waren de hele avond aan het shinen. We keken onze ogen uit op de rode loper en hebben de mooiste looks voor je verzameld.

1. Margot Robbie

Actrice Margot Robbie, bekend van Once Upon A Time in Hollywood en The Wolf of Wall Street, ziet er natuurlijk sowieso al prachtig uit. In deze outfit van Chanel Couture straalt ze helemaal en zijn alle ogen (ook die van ons) op haar gericht.

Margot Robbie in Chanel outfit

2. Jodie Comer

Actrice Jodie Comer, bekend van Killing Eve en Doctor Foster, straalt in een prachtige, groene jurk van Mary Katrantzou. De jurk heeft grote, onmisbare pofmouwen en de kleur staat geweldig bij haar blonde haar.

jodie comer golden globes groene jurk

3. Scarlett Johansson

Wauw oh wauw, wat ziet Scarlett Johansson er geweldig uit. De sleep van haar dieprode jurk was zó lang dat de foto horizontaal genomen moest worden. De actrice was maar liefst vijf keer genomineerd en dat verbaasd ons helemaal niets. Jaloers? Yup.

scarlett johanson rode jurk golden globes

4. Zoë Kravitz

Actrice Zoë Kravitz onderging afgelopen jaar een prachtige haartransformatie en haar outfit past perfect bij haar coupe. De complete outfit is van Yves Saint Laurent, door de kleine en grote stippen naast elkaar is hij mooi in contrast en lekker speels. In één woord: ge-wel-dig.

zoe kravits golden globes

5. Reese Witherspoon

Reese Witherspoon is een geweldige actrice en filmproducente die natuurlijk niet afwezig kon zijn tijdens dit evenement. We wisten eigenlijk al dat alles haar fantastisch staat, maar met haar outfit bij The Golden Globes bewijst ze dit weer. Ze draagt een elegante, witte jurk van Roland Mouret en ja hoor, we zijn wederom obsessed.

reese witherspoon golden globes

6. Jennifer Aniston

Ja ja, ook onze grote vriendin Jennifer Aniston was natuurlijk aanwezig tijdens The Golden Globes. Jennifer droeg een geweldig mooie zwarte jurk van Dior en ze ziet er meer dan classy uit. In love.

jennifer anniston golden globes

7. Taylor Swift

We don’t know about you, maar wij zijn verliefd op de jurk van Taylor Swift. De zangeres brengt met deze jurk veel vrolijkheid en summer vibes naar The Golden Globes. De jurk van Etro heeft een open rug en strakke taille, waardoor de vrouwelijke vormen van Taylor perfect uitkomen.

taylor swift golden globes

8. Jennifer Lopez

Oké, hallo, wow, stop. Miss Lopez heeft weer flink uitgepakt met haar jurk en ziet er (letterlijk) uit als een cadeautje. J.Lo draag een jurk van Valentino die uit meerdere lagen bestaat. De kleuren passen perfect bij elkaar en de outfit wordt afgetopt met twee grote strikken. En terecht, want wat ziet J.Lo er prachtig uit. Kunnen wij er alsjeblieft ook zo uit zien als we vijftig zijn?

jennifer lopez golden globez

9. Sofia Vergara

Sofia Vergara kennen we natuurlijk als de super knappe (en lachwekkende) moeder uit Modern Family. Niet alleen in de serie is ze beeldschoon, ook op de rode loper straalt ze. De Colombiaanse actrice draagt een jurk van Dolce & Gabbana en doordat hij mooi aansluit accentueert hij haar prachtige figuur. Looking hot.

sofia vergara golden globes

10. Winnie Harlow

Sinds Winnie Harlow haar intrede maakte in America’s Next Top Model is het model wereldberoemd. We geven de wereld geen ongelijk want ze is prachtig. Bij The Golden Globes droeg ze een jurk van Laquan Smith waarin ze er wederom prachtig uitzag. Ze kan ook echt álles hebben.

winnie harlow golden globes

11. Natasha Lyonne

We vergeven het je als je deze actrice niet gelijk herkent, want normaal zie je haar alleen in een bruin gevangenispak. Op de rode loper van The Golden Globes straalde Natasha Lyonne in een prachtige zwarte jurk met een glitterend accent op de schouder. Gelukkig zit ze niet echt in de cel en kunnen we van haar prachtige look genieten.

natascha lyonne golden globes

Vogue

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit waren de best geklede celebrities op de rode loper tijdens The Golden Globes
Sluiten