Het is officieel: Gordo keert terug in de reboot van Lizzie McGuire

Dat er een reboot komt van een van onze favoriete jeugdseries Lizzie McGuire, daar konden we niet enthousiaster over zijn. Wie er precies in reboot terug zouden komen was nog niet bekend, maar daar hebben we nu meer duidelijkheid over.

Niemand minder dan Gordo, de beste vriend van Lizzie, keert ook terug in het vervolg van de serie en wij verwachtten ook niet anders.

Reboot van Lizzie McGuire

Het heeft vijftien jaar geduurd, maar eindelijk is het zover: de reboot van Lizzie McGuire is een feit. Hierin volgen we Lizzie als dertigjarige millennial. We wisten nog niet zeker of Gordo, de beste vriend van Lizzie, ook een rol zou krijgen in de reboot. Wrijf maar in je handen, want Gordo keer terug.

I feels so basic saying something that’s been shouted at me almost my whole life buuuut……hey now, hey now✨

1.3m Likes, 51.2k Comments – Hilary Duff (@hilaryduff) on Instagram: “I feels so basic saying something that’s been shouted at me almost my whole life buuuut……hey…”

Gordo

Gordo, A.K.A David Zephyr “Gordo” Gordon, is de beste vriend van Lizzie. Hij had stiekem een hele grote crush op Lizzie en was verliefd op haar, maar dit wist zij niet. De rol van Gordo wordt gespeeld door de inmiddels 35-jarige acteur Adam Lamberg.

Zonder Gordo geen show

Hillary Duff is de actrice die de rol van het hoofdpersonage vertolkt. De actrice kon net als wij ook niet enthousiaster zijn over de terugkeer van Gordo in de reboot. Ze vertelt dat de show Lizzie McGuire zonder Gordo geen Lizzie McGuire was. “Gordo was an essential piece of the puzzle to what made the original Lizzie McGuire so authentic and beloved”, zegt Hillary.

Aankondiging

De show wordt uitgezonden op het platform Disney+. Zij maakten deze week een video waarin alle andere sterren uit de show de reboot aankondigen. Hillary vertelt hier dat ze heel blij het met het vervolg van de show en dat ze blij is om te zien dat de fans dit ook zijn.

De show zou niet hetzelfde zijn als de familie van het hoofdpersonage er niet bij zou zijn, dus elk gezinslid doet ook een praatje in de aankondiging. Dit is dan ook het moment dat Gordo om de hoek komt kijken en zegt: “Wait, wait, wait, the fam’s not complete without me! Gordo’s back.” 

Wanneer de première van de show is, is helaas nog niet bekend. Wij kunnen in ieder geval niet wachten en zijn meer dan benieuwd hoe het verhaal tussen Lizzie en Gordo zal verlopen.

 

Hello Giggles

Reageer op artikel:
Het is officieel: Gordo keert terug in de reboot van Lizzie McGuire
Sluiten