admin
admin Entertainment 1 feb 2019

OMG – Er komt wellicht een Gossip Girl reboot

Hello Upper East Siders, we hebben het beste nieuws van de dag voor jullie. Waarom? Nou, omdat er mensen in gesprek zijn om een Gossip Girl Reboot te maken. Als dat geen goed nieuws is om je weekend mee in te luiden, weten we het ook niet.

Gossip Girl reboot

Een Gossip Girl vervolg zou betekenen dat we 1. Serena en Blair weer samen terug zien en 2. we erachter komen hoe het met de hete mannen van de serie gesteld staat. JA, dat willen we.

De details

Het doek voor de fictieve rijken aan de Upper East Side leek echt te zijn gevallen, maar wie weet is er toch een sprankeltje hoop. De president van het televisienetwerk CW heeft namelijk bevestigd dat er serieuze gesprekken gevoerd worden om de serie terug op de buis te krijgen.

Hij zegt: “There’s a discussion. But I don’t know if we’re there yet. I don’t know what [the show] would be. A lot is up to Warner Bros. and [executive producers] Josh [Schwartz] and Steph[anie Savage], because you don’t want to do anything without them.”

Nu we weten dat Leighton Meester en Blake Lively niet écht klikten en de draaidagen ontzettend lang en vermoeiend waren, vrezen we dat het vooral moeilijk wordt om Blair terug te krijgen. Verschillende bronnen laten doorschemeren dat er nog zeker geen definitieve go is op een vervolg, maar wat niet is kan nog komen.

Wij zitten in ieder geval helemaal klaar voor een eventueel vervolg van de fantastische serie.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Twitter gaat helemaal stuk om de Netflix omschrijving van Gossip Girl

Reageer op artikel:
OMG – Er komt wellicht een Gossip Girl reboot
Sluiten