admin
admin Fashion 16 jun 2019

Zorgen dat je gold plated sieraden goud blijven? Met deze hack blijven ze lang mooi

Niet iedereen heeft de knaken om gouden sieraden te kopen. Zeker wanneer je meerdere gaatjes in je oren hebt, wordt het al snel een duur grapje om echt gouden sieraden te dragen. Daarom zijn gold plated sieraden voor veel mensen de ideale oplossing.

Maar het ‘probleem’ met gold plated sieraden is dat ze naar verloop van tijd slijten. Voor je het weet loop je met zilveren sieraden om, en dat is niet je bedoeling geweest. Ha! Dan gaan we je een geniale – al zeggen we het zelf – hack vertellen waardoor je gold plated sieraden langer goud blijven. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is blanke nagellak.

Gold plated sieraden langer goud

Je gold plated sieraden blijven langer mooi als je ze afdoet met douchen en het wassen van je handen. Spuit ook geen producten als parfum of crèmes op de sieraden. En dan nu. Dé hack die het beste werkt van allemaal: blanke/doorzichtige nagellak op je sieraad smeren. Daardoor komt er als het ware een extra beschermlaagje over je sieraad waardoor het minder vatbaar is voor vuil en water. En dáárdoor verkleurt je sieraad weer minder snel.

Hoe je dat doet:

Het is eigenlijk vrij simpel. Je pakt de ring tussen twee vingers en smeert een dun laagje doorzichtige nagellak over de hele ring. En nee, daar zie je niks van. Leg de ring daarna ergens neer (ik doe dat meestal op een wit vel papier) zodat de nagellak kan uitdrogen. Het is wel belangrijk om deze hack eens in de zoveel tijd te herhalen, want het nagellak slijt natuurlijk ook van je sieraad. Thank us later!

Reageer op artikel:
Zorgen dat je gold plated sieraden goud blijven? Met deze hack blijven ze lang mooi
Sluiten