5x hilarische en oprechte vrouwelijke celebrities die je zou moeten volgen op Instagram

In een wereld vol Photoshop, Facetune en gezichtsfilters is Instagram een enge plek om te zijn. Knappe koppies met ogen die groter zijn dan de helft van hun gezicht en neuzen die zodanig ge-airbrushed zijn dat je ze niet meer ziet, lijkt tegenwoordig normaal. Gelukkig zijn er ook celebrities die kalm aandoen met Photoshop. Dit zijn onze 9 favoriete, oprechte én grappige beroemdheden op Instagram.

Natuurlijk maken deze beroemdheden zo nu en dan ook wel gebruik van een VSCO-cam filtertje en wordt er vast weleens iets op Photoshop veranderd. Toch zien zij er doorgaans wel uit als echte mensen in plaats van een soort cyborgs.

Beroemdheden op Instagram

De schoonheidsidealen zijn veranderd dankzij Instagram. Een paar jaar geleden was het schoonheidsideaal helaas om maatje 32 te hebben. Tegenwoordig is het zo erg geworden met Photoshop en Facetune dat het lijkt alsof we zelfs geen vitale organen meer mogen hebben. Hoe kunnen we heupen à la Kim Kardashian hebben en een taille even breed als een haarspeld? Precies, dat is onmogelijk.

Goed, we weten natuurlijk dat veel influencers en celebrities op Instagram hun foto’s en lichamen enorm bewerken en dat ze er niet écht zo uitzien. Toch kan het wat ons betreft geen kwaad om een lijstje te delen van beroemdheden die real zijn op Instagram. Dit zijn onze favoriete celebrities om te volgen op the gram.

1. Rachel Bloom

Rachel Bloom on Instagram: “#tbt to whatever this day was”

8,687 Likes, 85 Comments – Rachel Bloom (@racheldoesstuff) on Instagram: “#tbt to whatever this day was”

Mocht je nog nooit van de naam Rachel Bloom hebben gehoord, ga dan linea reacta naar Netflix om de serie ‘Crazy Ex-Girlfriend’ te kijken. Rachel speelt de hoofdrol in de serie én heeft de Netflix-Original gecreëerd. Ze kan schrijven, zingen, acteren en is ook nog eens hilarisch. Daarnaast zet Rachel zich veel in voor het doorbreken van taboes rondom mentale gezondheid.

In de serie zingt ze onder andere over corrigerend ondergoed, de struggle van het hebben van borsten en blaasontstekingen. Maar op social media is ze net zo echt. Ze post van alles over haar leven, maar veel filters en edit-werk hoef je op haar Instagram-pagina niet te verwachten. Vinden we top.

2. Zoë Kravitz

bonnie + renata 4 lyfe. who just watched ????

505k Likes, 4,547 Comments – Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on Instagram: “bonnie + renata 4 lyfe. who just watched ????”

Ook Zoë Kravitz is een beroemde vrouw die we graag volgen op Instagram. Ze is namelijk bizar knap én haar Instagram lijkt in onze ogen heel real. We zien veel foto’s met en zonder make-up. Ze deelt natuurlijk ook photoshoots die ze heeft gedaan, maar ze lijkt haar foto’s nooit te verbergen onder een hele lading aan filters en Photoshop. O ja, ook voor hilarische memes kan je Zoë volgen.

3. Chrissy Teigen

when I was young, makeup was just for the face @glencocoforhair @dianebuzzetta

1m Likes, 13.1k Comments – chrissy teigen (@chrissyteigen) on Instagram: “when I was young, makeup was just for the face @glencocoforhair @dianebuzzetta”

Duh. Eigenlijk zouden we niet uit hoeven leggen waarom iedereen Chrissy Teigen moet volgen. Het is algemeen bekend dat haar Twitter game on point is, maar ook haar Instagram game is aan. Ze deelt voornamelijk foto’s van haar kids en van zichzelf, maar op een hele relaxte manier. Chrissy is niet bang om haar echte lichaam te laten zien (dat nog steeds #bodygoals is, maar dat ook nog alle organen en ribben heeft) en haar make-up loze gezicht. Wij willen meer Chrissy in het leven.

4. Kristen Bell

First emergency room visit. One hairline fracture and a finger smushed so hard in the door it popped like a jelly donut. Thank you so much to @childrensla for the amazing care, thank u Dr. Olsen, and Sonia our child life specialist. Did you know that when you enter the emergency room at @childrensla you immediately get a “Child Life Specialist” trained to make sure your child knows what happening? And to make sure you understand all of what’s happening and your choices? It made us feel so safe. And @childrensla follows up the next day with a phone call to make sure all is well after the trauma. Excellent care all around. Thank you to all who helped my baby. (Ps I’m not attaching a pic of the finger because there was literally burger popping out all over and it as pretty gross.)

776.9k Likes, 13.9k Comments – kristen bell (@kristenanniebell) on Instagram: “First emergency room visit. One hairline fracture and a finger smushed so hard in the door it…”

Ook Kristen Bell moet in het rijtje met “echte” celebrities op Instagram. Haar Instagram-pagina draait vooral om het zijn van een normaal persoon en een werkende moeder. Verwacht veel familiefoto’s, make-uploze selfies, inspirerende quotes en zelfs foto’s van het ouderschap dat soms niet even makkelijk is.

5. Amy Schumer

I’m really sorry if I offended anyone with my hospital underwear. Except I’m just kidding.#csection #balmain

495.8k Likes, 8,339 Comments – @amyschumer on Instagram: “I’m really sorry if I offended anyone with my hospital underwear. Except I’m just kidding.#csection…”

Actrice Amy Schumer is ook een must-follow als je meer body positive beroemdheden wil volgen op Instagram. Ze deelt veel normale foto’s en is open over mentale gezondheid en de minder leuke momenten in het leven. Bovenal is Amy vooral hilarisch en wil je haar alleen al volgen vanwege haar fantastische captions.

Reageer op artikel:
5x hilarische en oprechte vrouwelijke celebrities die je zou moeten volgen op Instagram
Sluiten