Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Love & Life 10 jun 2019

Lachen gegarandeerd – dit zijn 8 van de grappigste vrouwen van Nederlandse bodem

Er lopen miljoenen geweldige vrouwen op de aardbol – en specifiek in Nederland. Zo zetten we een tijdje geleden al zeven Nederlandse vrouwelijke ondernemers in het zonnetje en dat smaakte naar meer. We present to you: de acht grappigste vrouwen van Nederlandse bodem.

1. Nienke Plas

We beginnen gelijk goed met social comedian Nienke Plas. Ze is het gezicht voor RUMAG. en post de leukste video’s op haar YouTube-kanaal. Zo begon ze twee jaar geleden met zogenaamde Hahalog’s, waarin ze wekelijks vanuit huis comedy maakt. Inmiddels mag Nienke zichzelf ook een presentatrice noemen; momenteel presenteert ze ‘Zon, Zuipen, Ziekenhuis: Hier is het feestje’ op RTL5.

Nienke’s hilarische én grove humor in combinatie met haar heerlijke accent is sowieso het kijken waard.

Kusje erop. Alvast voor jullie kater morgenochtend. En nou heel snel gaan atten met je muil! #laathetweekend #beginnen?

16.1K vind-ik-leuks, 272 reacties – Nienke Plas (@nienkeplas) op Instagram: ‘Kusje erop. Alvast voor jullie kater morgenochtend. En nou heel snel gaan atten met je muil!…’

2. Lize Korpershoek

Lizes carrière begon als model, maar inmiddels verovert ze het internet met haar hilarische video’s en Instagram-posts. In de videoserie ‘Adviezen van Lize’ geeft Lize antwoord op typische millennialdilemma’s en dat doet ze op een manier zoals alleen zij dat kan. Verder heeft ze verkering met #BOOS-presentator Tim Hofman en is haar liefde voor haar kat Dirk zo groot dat hij zelfs zijn eigen Instagram-account heeft.

Once you see de bult aka mijn tweede hoofd it can not be unseen, verder zwoele foto vind je niet (gemaakt door @carinverbruggen en make-up/haar door @claytonleslie ?)

4,428 vind-ik-leuks, 45 reacties – Lize Korpershoek (@lizekorpie) op Instagram: ‘Once you see de bult aka mijn tweede hoofd it can not be unseen, verder zwoele foto vind je niet…’

3. Sophie Milzink

Houd je van cynisme? Dan houd je ook van Sophie Milzink. Ze begint elke YouTube-video met “hallo internetvrienden, daar was ik weer” en vanaf dat moment weet je alweer dat het een heerlijke video wordt. Onze favoriet? De videoserie ‘gare tv programma’s‘, waarin ze afleveringen van ‘Achter Gesloten Deuren’ bespreekt. Inmiddels heeft ze bijna 300.000 abonnees en mag ze zich presentatrice van ‘Love at First Lie‘ voor Concentrate Velvet noemen.

Koekoek ? @daelostylo

42K vind-ik-leuks, 347 reacties – Sophie Milzink (@sophiemilzink) op Instagram: ‘Koekoek ? @daelostylo’

4. Anne Neuteboom

In haar Instagram-bio staat ‘aanstormend cabarettalent’ en dat omschrijft Anne Neuteboom eigenlijk perfect. In 2015 won ze de jury- en publieksprijs van cabaretfestival Cameretten en in 2016 ging haar eerste voorstelling ‘Weg’ succesvol in première. In deze voorstelling praat Anne onder andere over millennials – je vindt het verschrikkelijk of je vindt het geweldig, maar ze doet het en ze doet het goed.

Bestel nog snel kaarten voordat alles WEG is! Maak morgen kennis met Anne Neuteboom, winnares van de Jury & Publieksprijs Cameretten 2015. #anneneuteboom #cabaret #lachen #cameretten #posttheater #posttheaterarnhem

11 vind-ik-leuks, 0 reacties – Posttheater (@posttheater) op Instagram: ‘Bestel nog snel kaarten voordat alles WEG is! Maak morgen kennis met Anne Neuteboom, winnares van…’

5. Jamie Li

Jamie werkt al jarenlang in de media; ze is de oprichtster van Quarter Magazine en daarnaast doet ze freelancewerk als journalist. Twee jaar geleden begon ze met het maken van video’s voor haar YouTube-kanaal en geloof ons – deze zijn allemaal het kijken waard. Haar weekvlogs zijn heerlijk luchtig, met een heleboel gezelligheid en humor. Kijk ook voor Jamie die losgaat op jams en geniet van haar twee enorm schattige zoontjes Lenny en Kay.

6. Marieke Elsinga

Wie kent haar niet? Mariekes carrière begon als radiomaker bij ‘Q-Music’, maar we kennen haar vooral als sidekick bij ‘RTL Late Night’. Vorig jaar deed ze mee aan ‘Expeditie Robinson’, waar we pas echt goed zagen wat voor powervrouw (met een heerlijke dosis humor) het is.

Inmiddels presenteert ze voor ‘RTL Boulevard’ en verblijdt ze ons dagelijks met haar leuke Instagram Stories (ze noemt zichzelf dan ook wel een actieve ‘Insta-Storier’).

Laatste dagje in de winkel: Flair! – – – ALOHA ? @flair_nl – – – Interview: @fleurbaxmeier Fotografie: @esmeefrankenphotography Styling: @claudiaengelsstyling Visagie: @nicolettebrondsted

9,233 vind-ik-leuks, 94 reacties – Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op Instagram: ‘Laatste dagje in de winkel: Flair! – – – ALOHA ? @flair_nl – – – Interview: @fleurbaxmeier…’

7. Quinty Misiedjan

Toen Quinty – of beter bekend als ‘Quinsding’ op YouTube – werd uitgeloot voor de studie Geneeskunde, besloot ze te beginnen met een comedy kanaal op YouTube. Dat was een goede keuze! Wekelijks verblijdt ze meer dan 200.000 abonnees met verschillende videoseries, waar #HERKENBAAR (video’s die bestaan uit momenten waar iedereen zich in herkent) er eentje van is. Oh ja, en ze is ook nog eens het zusje van ondernemer Talisia Misiedjan. Het zal wel in de genen zitten.

BIG OL’ OMG MOMENT WANT 200.000 ABONNEES HALLO?! Oh man. Goedvolk. Jullie zijn de liefste, grappigste, leukste kijkers die ik me kan wensen. Niet alleen laten jullie mij mezelf zijn, whatever de FLAWS die ik heb, maar dat doen jullie ook voor elkaar. De comments onder mijn video’s en foto’s zijn altijd gevuld met felicitaties voor iemand die deelt geslaagd te zijn, steun en applaus voor iemand die eindelijk tegen de wereld durft te zeggen wie ze echt zijn of van wie zij houden en complimentjes naar iedereen met toffe prestaties. Goedvolk is niet alleen maar gewoon iets wat ik roep naar jullie aan het begin van een video, het is een stempel geworden voor iedereen die anderen ongeacht geslacht, seksualiteit of afkomst, niet alleen accepteert of tolereert maar juist het geen dat iemand uniek maakt VIERT. Jullie zijn lief voor je mede mens en dat jullie mijn publiek zijn maakt mij TANTOE gelukkig. Dank-jullie-wel ❤️?????

17K vind-ik-leuks, 318 reacties – Quinty Misiedjan (@quinsding) op Instagram: ‘BIG OL’ OMG MOMENT WANT 200.000 ABONNEES HALLO?! Oh man. Goedvolk. Jullie zijn de liefste,…’

8. Nikkie de Jager

Nikkie de Jager zegt je misschien niet heel veel, maar als we ‘NikkieTutorials’ zeggen weet je meteen over wie we het hebben.  Als visagiste maakt Nikkie al jarenlang video’s, waarin ze zichzelf én anderen voorziet van prachtige make-uplooks – zo mocht ze zelfs ooit Kim Kardashian opmaken!

Hoewel het wat onwennig voelt om Nikkie Nederlands te horen praten (haar YouTube-video’s zijn altijd in het Engels), valt het in deze video’s wel op hoe grappig Nikkie is. Kijk maar eens naar de aflevering van ‘Jachtseizoen’, waar Nikkie op de vlucht ging voor StukTV of naar het interview van Fred van Leer met Nikkie.

10. MILLION. FOLLOWERS. ???✨ I am shocked. thank you, thank you, thank you! ? – ? by: @cithevision ??‍♀️ by: @brittanwhite ? by: @hunterabrams

824.1K vind-ik-leuks, 5,686 reacties – NikkieTutorials (@nikkietutorials) op Instagram: ’10. MILLION. FOLLOWERS. ???✨ I am shocked. thank you, thank you, thank you! ? – ? by: @cithevision…’

Dat waren ze dan, een aantal grappige vrouwen waar wij Nederlandse vrouwen trots op mogen zijn. Door welke grappige vrouw lach jij in een scheur? Laat het ons weten!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Lachen gegarandeerd – dit zijn 8 van de grappigste vrouwen van Nederlandse bodem
Sluiten