Jaime Andreas
Jaime Andreas Post 19 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

3 gratis online cursussen die iedereen die wil gaan ondernemen moet volgen

Voor iedere ondernemer is het handig zo nu en dan kennis, kwaliteiten en eigenschappen bij te schaven met behulp van nieuwe lessen. Online valt tegenwoordig echt van alles te vinden, maar niet alles is even bruikbaar voor een ondernemer. De drie gratis cursussen in dit artikel zijn voor iedere ondernemer handig en bruikbaar, of je nu een starter bent, nog moet beginnen of al een tijdje in de ondernemerswereld meedraait.

Het kan nooit kwaad om eens in de zoveel tijd jouw kennis een goede boost te geven. Want een grote carrière valkuil is denken dat je alles al weet. Misschien ontdek je bij het doen van deze cursussen weer nieuwe kwaliteiten in jezelf waarvan je niet wist dat je ze had.

Nu we veel thuis aan het werk zijn en veel tijd thuis doorbrengen, is dit de perfecte tijd om tussendoor een cursus op te pakken.

Gratis online cursussen die je nu kunt volgen

Er zijn genoeg programma’s te vinden waar je, voor een klein prijsje, leerzame cursussen kan volgen. Maar alles wat je gratis mee kan pakken is toch wel mooi meegenomen. Deze drie gratis online cursussen zijn wel in het Engels. Ben je daar niet comfortabel genoeg mee? Probeer dan (gratis) een Nederlands cursusprogramma zoals GoodHabitz.

Social media marketing

Deze cursus wordt aangeboden door Northwestern University in Illinois. Sociale media is essentieel voor goede marketing tegenwoordig en een van de meest belangrijke tools van ondernemers. Helaas weet nog niet iedereen hoe sociale media ingezet moet worden.

Daarom is deze cursus top als je moeite hebt met het groeien van volgers, niet zeker weet wat je moet plaatsen en de analytische cijfers niet begrijpt. Deze cursus heeft zes delen en gaat ieder bruikbaar aspect van sociale media na.

Je kunt ieder moment met deze cursus beginnen via deze website.

Financiën voor ondernemers: strategie en innovatie

Ook handig is deze cursus die wordt aangeboden door Duke University in North Carolina. De financiën van een ondernemer kunnen namelijk heel overweldigend voelen, zeker als je net begint. Deze cursus rijkt je de handvaten aan die je nodig hebt om jouw boekhouding en jouw winst onder de knie te krijgen en te verbeteren.

Met deze cursus kun je ieder moment beginnen via deze website.

Gelukkig zijn in en op je werk

Onder alle gratis online cursussen voor ondernemers is deze waarschijnlijk een van de belangrijksten. We weten allemaal dat gelukkige en blije werkers en ondernemers productiever en innovatiever zijn. Maar wat betekent gelukkig zijn? En hoe kan je dit op werk creëren en zien?

Daar geeft deze cursus van Berkley University in Californië antwoord op. Deze cursus gaat over zorgen voor een gezonde werkvloer binnen jouw onderneming. Over het luisteren naar je medewerkers en voorkomen dat zij bezwijken onder stress op werk.

Ieder gewenst moment kun je beginnen via deze website.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
3 gratis online cursussen die iedereen die wil gaan ondernemen moet volgen
Sluiten