Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 18 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

Tell me more – Grease krijgt een nieuwe spin-off en dit is alles wat je erover wil weten

Tell me more, tell me more want er komt official een spin-off van Grease aan. De iconische film is nog altijd een must see, maar er komt nu een modernere versie aan. NSMBL vertelt je wat je erover wil weten.

Grease spin-off

Het lijkt erop dat alle films en series uit onze jeugd terugkomen in nieuwe formats. Na de remake van The Lion King en Aladdin, komt er nu ook een spin-off van de welbekende film Grease. De film speelt zich natuurlijk af in de jaren ’50, maar het is een tijdloos verhaal dat ook nu nog mega leuk is.

Bijna iedereen kent de nummers ‘Summer Nights’ en ‘Greased Lighting’ wel en deze zijn nog altijd karaoke-toppers (geloof ons). De nieuwe live-action serie gaat te zien zijn op HBO Max, de nieuwe streamingservice van HBO. Een officiële releasedatum is nog niet bekend, maar daar komt vast snel verandering in.

Over de serie

De spin-off wordt dus een serie in plaats van de film en zal zich afspelen op dezelfde middelbare school, Rydell High. Thema’s zoals groepsdruk en struggles van pubers in het leven komen allemaal voorbij op een moderne manier. De titel van de serie is voor de hand liggend: Rydell High. Hoe het er precies uit komt te zien is nog niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten is dat er bestaande grote nummers uit de film voorbij komen in combinatie met nieuwe, originele nummers.

Wat betreft de cast hebben we goed nieuws voor alle fans. Het is namelijk bevestigd dat er sowieso oude personages terugkomen in de serie. Welke personages dat precies zullen zijn, is vooralsnog niet bekend. Wij houden onze ogen en oren in ieder geval open.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Tell me more – Grease krijgt een nieuwe spin-off en dit is alles wat je erover wil weten
Sluiten