Lobke Killaars
Lobke Killaars Fashion 7 okt 2018
Leestijd: 3 minuten

Zo draag je een T-shirt als je grote borsten hebt

Iedereen met een wat grotere voorgevel kent de struggle: hoe kan je fatsoenlijk een T-shirt, blouse of jurk dragen? De stof van je kleding valt toch al snel recht naar beneden, waardoor er een soort tent-gevoel ontstaat. Misschien maakt je dat geen reet uit, maar we kunnen ons voorstellen dat jij je daar niet chill bij voelt. Daarom wat tips om je figuur wat beter tot haar recht te laten komen als je grote borsten hebt.

Tips voor T-shirts dragen met grote borsten

Er zijn meerdere kleding items die wat lastiger te dragen zijn wanneer je grote borsten hebt, maar de focus ligt in dit artikel even op T-shirts. Deze heeft namelijk iedereen wel in de kast hangen. Even een disclaimer: draag alles zoals JIJ dat wilt en draag waar JIJ je prettig bij voelt. Niks hoeft en alles mag.

Tie a knot – voorkant

Je T-shirt knopen aan de voorkant is een ontzettend makkelijke manier om het er net wat nonchalanter uit te laten zien. Omdat dit de onderkant wat strakker maakt, sluit het beter aan op je lichaam.

??‍♀️

59.4k Likes, 333 Comments – Anna Nooshin (@annanooshin) on Instagram: “??‍♀️”

Tie a knot – achterkant

Een knoop aan de voorkant is niet bij elk T-shirt even mooi. Probeer daarom eens een knoop aan de achterkant te maken. Even in de spiegel kijken en dan lukt dit makkelijk. Zo lijkt de voorkant een (wat) strak(ker) topje, en zit het speelse gedeelte juist aan de achterkant.

Elastische band

Hiermee bereik je eigenlijk hetzelfde als met de vorige twee opties. Het verschil is alleen dat je een T-shirt met elastische band koopt, niet zelf creëert. Het is misschien even zoeken naar mooie shirts met zo’n band, maar dan hoef je er vervolgens ook geen aandacht meer aan te besteden.

In je broekkie

Door je T-shirt in je broek, rok of whatever te stoppen loopt het T-shirt niet gelijk aan je borsten naar beneden. Hierdoor ziet het er wat gestroomlijnder uit. Ook als je het shirt alleen aan de voorkant in je broek stopt maakt dit al veel verschil. Vooral handig bij een high waisted broek, aangezien de afstand die je moet overbruggen dan minder lang is.

It’s a wrap ✌?#wrapskirt #ootd

5,800 Likes, 58 Comments – Yara Michels (@yara_michels) on Instagram: “It’s a wrap ✌?#wrapskirt #ootd”

Strakker topje

Als jij je daar goed in voelt, kan je ook gewoon wat strakkere topjes dragen. Deze zijn over het algemeen automatisch meer form-fitting, want van hangende stukken stof heb jij weinig last.

T-shirt als jurk

Koop een XXL shirt, draag deze als een jurk en gooi er een riempje omheen. Dit is de perfecte manier om een taille te creëeren.

Bh vs Bralette

Als je een bralette draagt onder je T-shirt in plaats van een bh, dan valt je shirt minder wijd. Of dit handig is voor jou is natuurlijk wel afhankelijk van hoe groot je borsten dan precies zijn en hoe snel je er last van hebt. Als een bralette simpelweg niet genoeg ondersteuning biedt, is een bh toch de fijnste optie.

Deze statement body positivity-items wil jij aan je lijf hebben

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zo draag je een T-shirt als je grote borsten hebt
Sluiten