Move over, snelle planga – Grote retro zonnebrillen zijn de trend van 2019 en dit zijn de mooiste

Naast de snelle planga trend die nog niet verdwenen is, is er ook een ander model in zonnebrillenland dat deze zomer razend populair wordt, namelijk de grote retro zonnebril. Misschien heb je ze al voorbij zien komen op Instagram, die joekels. Wij vinden ze ontzettend leuk en daarom zochten we de leukste voor je uit.

Het liefst kopen we ze in alle kleuren; in basic zwart, goud en zilver. Maar ook in mintgroen en koraalroze. Niets schreeuwt meer ‘zomer’ dan deze zonnebrillen en het is tijd dat je er eentje aanschaft.

De grote retro zonnebril

Krijg jij de kriebels van de snelle planga en weiger je zo’n ding op je neus te zetten? Dan hebben wij goed nieuws, want in plaats van een klein vlot montuurtje, dragen we deze zomer een grote retro chique zonnebril. Totaal het tegenoverstelde, dus.

Als we het hebben over de grote zonnebril der grote zonnebrillen, dan hebben we het natuurlijk over de Diorstellaire 1. Een prachtige grote zonnebril en tevens de aanstichter van deze 70’s sunnies trend. Wij zouden dit pareltje maar al te graag aan onze collectie toevoegen. Maar helaas, voor deze zonnebril tel je zo’n 340 ekkies neer en daarom zochten wij naar een betaalbaar alternatief.

This morning in my @dior look and new #DiorStellaire sunglasses #advertising

475.8k Likes, 2,260 Comments – Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Instagram: “This morning in my @dior look and new #DiorStellaire sunglasses #advertising”

tried if this bag was eatable but it didn’t taste the way i wished.???

13.2k Likes, 182 Comments – VH. (@vivianhoorn) on Instagram: “tried if this bag was eatable but it didn’t taste the way i wished.???”

Gelukkig zijn er op het wereldwijde web tal van andere zonnebrillen te vinden met een retro tintje. Die met gekleurde glazen zijn onze persoonlijke favoriet.

first things first. ?

No Description

De mooiste exemplaren

Het vinden van de perfecte zonnebril kan een heel karwei zijn, vandaar dat we je graag een handje helpen. We zijn alvast op zoek gegaan naar de mooiste zonnebrillen en vonden een heleboel pareltjes.

Zonnebril met paarse glazen – €14,95

retro zonnebril

Zonnebril met bruine glazen – €14,95

retro zonnebril

Ronde roze bril – €41,95

retro zonnebrillen

Zonnebril met blauwe glazen – €169,95

retro

Roze zonnebril – €19,95

zonnebril

Reflecterende zonnebril – €12,99

zonnebril

Krassen op je gloednieuwe sunnies gekregen? In dit artikel lees je hoe je deze weer verwijdert.

Reageer op artikel:
Move over, snelle planga – Grote retro zonnebrillen zijn de trend van 2019 en dit zijn de mooiste
Sluiten