Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 21 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Gucci brengt voor Pre-Fall 2020 haar iconische Marmont Bag terug in pastelkleuren

De fans van pastelkleuren kunnen deze lente en zomer hun hart ophalen. Maar ook voor het begin van de herfst staan er pastelkleuren op de modekalender. Gucci brengt namelijk haar iconische Marmont Bag terug in lieve kleurtjes voor de Pre-Fall 2020 collectie.

Wij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe kleuren van Gucci het weer goed gaan doen.

Gucci Marmont Bag 2.0

We kennen de Marmont Bag natuurlijk van een aantal seizoenen geleden, toen vooral de zwarte en beige kleur helemaal hot waren. Nu brengt Gucci de iconische tas terug in een heel ander kleurenpalet. De zwarte en bruine tinten zijn namelijk ingeruild voor verschillende pastelkleuren. En daar willen wij – natuurlijk – meer van weten.

De shoulder-flap bag, camera case en mini top handle bag worden opnieuw gelanceerd voor de Gucci Pre-Fall collectie. De drie tassen zijn beschikbaar in de kleuren “Baby Pink,” “Light Blue,” “Pastel Yellow” en “Water Green.” Maar daar blijft het niet bij, want voor de echte lovers is er ook een multicolor versie van de tas. Hebben.

Creative Director

De Marmont Bag werd ontworpen door de Creative Director van Gucci, Alessandro Michele. Inmiddels is de klassieke tas niet meer weg te denken uit de collectie. Bij vorige collecties zagen we vooral gouden hardware, bij de pastelkleuren is het dubbele GG logo zilver. Ook de rest van de hardware op de tas komt in een zilveren kleur.

Eén ding is zeker: wij zijn fan van de nieuwe Gucci Marmont Bag. En natuurlijk van de prachtige pastelkleuren, die elke zwarte outfit weer een extra touch geven. De tassen zijn ook prachtig bij een lichte outfit of een casual jeans. Het wordt dus tijd om je spaarpot weer te vullen en zodra je genoeg hebt gespaard eens een kijkje nemen op de Gucci website. Dat mag overigens nu ook al, gewoon om even te kijken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Gucci brengt voor Pre-Fall 2020 haar iconische Marmont Bag terug in pastelkleuren
Sluiten