Gucci dropt roze badslippers voor iedereen die deze zomer wil shinen bij het zwembad

We zijn inmiddels over de helft van juni en Gucci is precies op tijd met de drop van hun nieuwste slides. Channel your inner Sharpay Evans met deze luxueuze slippers aan je voeten. Ze hebben het gemak van de adidas Adilette, maar de allure van een Chanel 2.55 tas. Goals in life.

Wie deze zomer een zonnig oord opzoekt, paradeert mogelijk op deze geweldige slides. Het leven is te kort om genoegen te nemen met een paar simpele slippers, ga all out met deze Gucci exemplaren. Geld moet rollen, toch?

Roze Gucci slides

Gucci is er niet vies van om het huislogo in de items te verwerken, dat weten we inmiddels. Ook in deze extravagante slides is het Gucci tientallen keren uitgesneden. De roze kleur maakt dat de slippers zo opvallend zijn, want eigenlijk is het design nogal basic en tijdloos. De slides zijn gemaakt van rubber en dat maakt ze perfect voor dagen bij het zwembad of aan het strand.

roze gucci slides

Deze slides kosten je €240, dus je moet er wel even diep voor in de buidel tasten. Dit schoeisel is gemaakt voor iedereen die deze zomer haar shine wil pakken en niet settelt voor minder. Wil jij helemaal all the way gaan? Combineer deze slides dan met de Gucci bucket hat, de meest extravagante manier om je gezicht te beschermen tegen de zon.

gucci bucket hat

Voor dit vissershoedje betaal je ook nog eens 350 euries. Maar hé, geld moet rollen ofniettan. Vind jij deze prijzen totaal achterlijk en ga je liever voor een simpeler paar badslippers? Snappen we. Check dan dit artikel.

Hypebae

Reageer op artikel:
Gucci dropt roze badslippers voor iedereen die deze zomer wil shinen bij het zwembad
Sluiten